Lalelele, freziile si zambilele – cele mai comandate flori

 
Potrivit datelor Floria.ro, florarie de referinta pe piata de retail online din Romania, pana in momentul de fata s-au inregistrat cateva sute de precomenzi pentru 1-8 martie, in special din partea clientilor corporate. Pe segmentul clientilor individuali, varful precomenzilor se atinge in perioada 28 februarie- 7 martie, inclusiv. Astfel, se estimeaza ca mai mult de 90% din livrarile pentru Ziua Internationala a Femeii sunt precomenzi.


 Ziua Internationala a Femeii este sarbatoarea care conduce detasat in topul vanzarilor la nivel de an, pe 8 Martie numarul comenzilor livrate de Floria.ro fiind de cateva zeci de ori mai mare comparativ cu o zi normala. Interesul crescut pentru buchete de flori si aranjamente florale se remarca si in traficul pe site care inregistreaza o crestere de 6 mai mare decat media anuala. Pe plan national cele mai multe comenzi se livreaza in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Brasov.

 

„Pentru livrarile din 1 si 8 Martie, incurajam si insistam pe sistemul de precomenzi. De fapt, pe segmentul corporate, lucram numai pe acest sistem, acolo sunt volume mari, ar fi imposibil sa putem pregati si livra pe loc. Dar constatam ca tot mai multi clienti individuali plaseaza comenzi din timp, aici nu vorbim de luni de zile inainte, ci de cateva zile, inclusiv seara zilei de 7 martie. Asa se asigura ca buchetele de flori vor fi livrate in aceeasi zi catre toate femeile dragi si vor contine exact florile dorite. Pe 8 martie, in majoritatea oraselor, comenzile sunt inchise, ne ocupam exclusiv de onorarea comenzilor plasate anterior”, precizeaza Marina Popescu, Director General Floria.ro.

 

3 femei din 4 vor sa primeasca flori de 1 si 8 Martie

 

Potrivit unui sondaj derulat de Floria.ro in februarie 2023, pe un esantion de 300 de femei, pentru 75% dintre respondente este important sa primeasca flori cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie, principalele motive pentru care isi doresc sa primeasca flori sunt pentru a se simti apreciate (43%), pentru ca este modul traditional de a marca aceste sarbatori (30%) ori pentru ca florile le aduc bucurie (63%). Intrebate de la cine primesc flori cel mai des,  peste jumatate dintre femei (60%) au indicat partenerii, in timp ce 20% declara ca cel mai des primesc flori de la rude, iar 14% de la prieteni.

 

 

Ce flori se potrivesc cel mai bine pentru 1 si 8 martie

 

In topul celor mai comandate flori atat de clientii persoane fizice, cat si de catre companii cu ocazia zilelor de 1-8 martie, se numara lalelele, freziile, zambilele, minirosa si trandafirii, clientii optand pentru aranjamentele cu flori sau buchetele simple 7-9 lalele sau in combinatie  cu frezii.

 

 

„Cele mai cautate flori pentru 1-8 martie, raman narcisele, lalelele, freziile si zambilele  si in general florile de sezon. Trandafirii, minirosa, ranunculus, anemonele completeaza buchetele si aranjamentele din aceasta perioada. De asemenea, pentru 1-8 martie extindem si colectia de buchete in cutie, cu care ajungem in toata tara, cu flori noi si inedite. Din partea companiilor cele mai multe solicitari le avem pentru lalele - desigur, aici vorbim de un specific aparte, pentru colectia corporate analizam comportamentul de consum din anii trecuti, avem personal dedicat, tinem cont de particularitati, trepte de buget, loc de livrare etc.,  completeaza Marina Popescu.

 

Astfel, specialistii Floria au creat 220 buchete  si aranjamente florale, reunite intr-o colectie dedicata doamnelor si domnisoarelor, cu preturi ce pornesc de la 145 de lei. Intreaga colectie 1-8 martie este disponibila aici.

 

Florile comandate pe Floria.ro pot fi livrate oriunde in tara, dar si in strainatate, in 2-4 ore de la confirmarea comenzii. Platforma Floria.ro asigura livrare de luni pana duminica, nationala si internationala, discretie totala si felicitare cadou gratuita.

 

 

***

Floria.ro este o afacere nascuta din pasiunea pentru flori si dragostea pentru frumos, in 2010. Cu o evolutie excelenta pe piata, Floria.ro este magazinul online care ofera clientilor creatii florale unice, cu un design in acord cu tendintele din lumea modei internationale, dar adaptat la cerintele pietei din Romania. In cei aproape 14 ani, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de romani, asigurand un serviciu de livrare rapid, in 2-4 ore de la confirmarea comenzii, in toata tara. 

 

Floria.ro a primit de sase ori titlul de Floraria Online a Anului, in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de doua ori titlul Cea mai buna florarie online si Cel mai bun magazin online din Romania. Inca de la infiintare, dar mai ales in ultimii ani, Floria.ro a adus in permanenta inovatia tehnologica mai aproape de clientii care isi doresc sa trimita buchete spectaculoase in toate colturile lumii. 

 

Din mai 2015, Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente, iar in luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale in Romania.


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu