Colorează și glazurează! OPI Your Way în primăvara 2024

 

OPICu o paletă complet personalizabilă, plină de nuanțe subtile, noua colecție OPI Your Way - primăvara 2024 prezintă finisaje glazurate, strălucitoare de tip luciu și de tip sclipici, destinate să formeze un strat peste nuanțele mate hiper-pigmentate, permițând consumatorilor să coloreze și să creeze opțiuni coloristice personalizabile la infinit. 


Printre highlighturile cromatice se află nuanța de caisă (apricot) cu finisaj mat și sclipici (Apricot AF, gLITter), cu un vibe mereu reînnoit, care oferă o variantă spectaculoasa față de pastelurile tradiționale. Nuanțele mate Cyber lime și turquoise (Get in Lime, First Class Tix) energizează trupul și sufletul, în timp ce nuanțele trans-sezoniere brun închis, caramel consistent, bronz mat și bej strălucitor (Material Gworl, Spice Up Your Life, Basic Baddie, Bleached Brows) evocă o senzație de căldură. Nuanțele dulci de pink bubblegum lucios, lila cu sclipici și albastru deschis mat (Bubblegum Glaze, Suga Cookie, *Verified*) conferă o energie jucăușă și nostim-capricioasă. 


OPI Your Way include 12 nuanțe noi – șapte mate și cinci cu efect strălucitor - disponibile sub formă de GelColor, Nail Lacquer și Powder Perfection (șase nuanțe selectate), plus 9 nuanțe noi – șase mate și trei cu efect strălucitor - care sunt disponibile exclusiv sub forma Infinite Shine. Parcurgând trei pași simpli, consumatorul poate crea lookuri complet personalizate. Pasul unu: colorează. Cum? Alegi drept bază o nuanță mată - sau folosește mai multe, pentru a crea un vârf în stilul manichiurii franțuzești ori pentru a crea aliniamente abstracte. Pasul doi: finisează. Aplică un strat de luciu deasupra nuanței sau nuanțelor mate. Pentru un look cu adevărat personalizat, de exemplu un ombre din sclipici cu accente perlate, poți folosi mai mult de un singur luciu. Pasul trei: dă-i un nume fancy! De exemplu, Apricot AF combinate cu Glazed N’ Amused va da Apricot N’ Amused, o culoare cu totul nouă și un nume cu totul nou.

   

„Sunt foarte entuziasmată de colecția OPI Your Way, deoarece exemplifică unul dintre crezurile cele mai durabile ale brandului nostru – culoarea este instrumentul suprem de exprimare de sine," explică Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI.  “Oamenii își doresc nuanțe care să le permită să fie unici și să-și pună în valoare individualitatea. Pentru a obține pe unghii Bubble Bunny, nuanța lăptoasă care a fost trendy anul trecut, consumatorii au combinat creativ Bubble Bath și Funny Bunny pentru a crea nuanța lor perfectă. Colecția actuală pleacă de la acest concept și îl extinde cu nuanțe create special pentru layering, cu scopul ca fiecare combinație să fie la fel de unică precum este și persoana care o poartă. Și culorile nu sunt singurele care pot fi remixate! Se pot recombina și numele lor: numele fiecărei nuanțe a fost creat având în vedere simplitatea, astfel încât fiecare două nume pot fi combinate într-un nume nou, de tipul Brangelina.”


OPI


“Nuanțele mate vibrante ale colecției funcționează ca o bază pe unghii,“ adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. “Apoi glazurile de finisaj strălucitoare, lucioase, perlate sau de tip sclipici adaugă o tușă hipnotică, onirică, lookului final. În această colecție veți găsi cele mai mari trenduri cromatice ale lui 2024, inclusiv nuanța de caisă, cu finisaj mat sau glitter, precum și super-verdele viu lime.”

Nuanțele colecției OPI Your Way vor fi disponibile în formulele GelColor, Nail Lacquer și Powder Perfection (*anumite nuanțe, selectate):


PAINT IT (nuanțe mate):


 Apricot AF*

Culoarea caisei la superlativ. Acest finisaj mat dă o nuanță vibrantă cât cuprinde.


Without a Pout*

Ești gata de-un pupic? Acest roz mat se cere alintat!


Material Gworl

Un brun închis mat, nici mai mult, nici mai puțin decât fabulos.


Spice Up Your Life

Caramel consistent și mat, numai bun să dea gust vieții.


Buttafly*

Un galben blând și perlat care aduce fluturi în stomac.


 $elf Made

Prognoza meteo: 100% șanse de ploaie cu noroc și sărutări, datorită acestui verde mat.


*Verified**

Albastru deschis mat: e iconic, se poate verifica.


 

OPI


GLAZE IT (glazuri strălucitoare):


Glazed N’ Amused

Un strat de luciu perlat și rezistent care se poate aplica peste orice culoare.


gLITter

LITeralmente excepțional: luciul de culoarea caisei este top of the tops!


Snatch’d Silver

Un strat de glitter, argintiu sclipici, care face să scapere  și să lumineze orice culoare peste care îl aplici.


Suga Cookie*

Ca o glazură pe prăjitură, un strat de glitter purpuriu înveselește și îndulcește orice nuanță. 


Gliterally Shimmer*

Glitterlamente imbatabil: un strat de lac strălucitor cu sclipiri aurii înnobilează orice nuanță.


OPI


Alte nouă nuanțe OPI Your Way vor fi disponibile și în formula Infinite Shine:


PAINT IT (nuanțe mate): 


Bleached Brows

Tendințele revin: acest bej consistent este o bază din nou în trend!

           

Basic Baddie

O nuanță basic, fără să aibă nimic primitiv: acest bronz cremos și consistent are propria strălucire. 


On Another Level

Un lac consistent, un pink strălucitor electric: o sursă de energie!


First Class Tix

Un lac turcoaz consistent, plin, un pașaport spre strălucire.


Get in Lime

Un lac consistent cyber lime: strălucire proaspătă!

          

24 Carrots

Un portocaliu consistent, cu o strălucire proprie care te umple de bucurie până în vârful unghiilor.


GLAZE IT (nuanțe strălucitoare):

Pearlcore

Lumea e o scoică din care-ai ieșit tu: cam așa de prețios te simți când poți să aplici acest strat de luciu perlat pe orice culoare.


Glitter Mogul

Un strat de $clipici care îți asigură $ucces instant.

                 

Bubblegum Glaze

Un luciu roz bubblegum pink scoate din anonimat orice unghie și orice nuanță.


GelColor oferă un finisaj profesional care durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine prezintă un finisaj super-strălucitor durabil, cu aplicare tradițională tip lac și durabilitate de până la 11 zile. Nail Lacquer reprezintă o formulă consistentă, hiper-pigmentată, creată pentru a permite aplicarea uniformă, fără dungi nedorite. Powder Perfection este un sistem de colorare prin imersarea unghiilor în pudră, care permite o aplicare rapidă care nu are nevoie de lumină specială -  durează mai mult de două săptămâni.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu