Roboțeii Cosmo - Mirii 2024 la Târgul de nunți de la hala Laminor

 

rochie mireasaÎn perioada 23-25 Februarie 2024, va avea loc la Hala Laminor din București cea de-a 31-a ediție a Târgului Ghidul Miresei, cel mai mare târg național de nunți din România. 


Evenimentul va aduna peste 150 de firme de profil din întreaga țară și din străinătate, care au pregătit oferte speciale pentru rochii de mireasă, verighete, invitații, costume de ceremonie și toate serviciile necesare pentru organizarea unei nunți perfecte. 


În deschiderea târgului Ghidul Miresei va avea loc o prezentare cu rochii de mireasă și ocazie marca Florin Burescu. Pe scenă vor defila mai multe vedete, printre care: Andreea Antonescu, Roxana Vancea, Anda Adam, Oana Ioniță, iar alaturi vor fi și gimnastele Monica Roșu și Larisa Iordache, Annes. 


Mii de miri și mirese din întreaga țară sunt așteptați la eveniment, unde vor putea economisi timp și bani, și vor beneficia de consultanță gratuită de la cei mai mari specialiști din industria de nunți. În plus, participanții vor avea ocazia să se bucure de surprizele evenimentului, precum întâlnire cu familia de roboți Cosmo, audiții muzicale, degustări diverse, sesiuni foto și clipuri video 360 de grade. În Hala Laminor are loc în paralel şi Love Wonderland, eveniment dedicat tuturor îndrăgostiților indiferent de vârstă. 


Aşa cum ne-a obişnuit de aproape 15 ani, Târgul Ghidul Miresei reuneşte vreme de 3 zile sute de expozanţi atât din toate colţurile României, cât şi de peste hotare. Mii de miri şi mirese din toată ţara vor fi aşteptati cu oferte speciale de rochii de mireasă, cu inele de logodnă şi verighete pentru toate gusturile şi buzunarele, cu costume de ceremonie, colecţii 2024 de invitaţii de nuntă, servicii foto-video si de divertisment, locaţii, decor şi aranjamente florale în tendinţele sezonului.


"Pentru organizarea nunţii orice cuplu e nevoit să alerge întruna, cu zeci de programări la diverşi potenţiali furnizori de produse sau servicii. Atunci când sunt atât de mulţi specialişti şi oferte reunite sub acelaşi acoperiş, viitori miri economisesc extrem de mult timp, beneficiază de reducerile exclusive deci economisesc şi bani, şi au ocazia să se bucure de surprizele evenimentului: audiţii muzicale, degustări diverse, probe de machiaj, sesiuni foto şi clipuri video 360⁰. Dar cel mai important este că pot beneficia de consultanţă gratuită de la cei mai mari specialişti din industria de nunţi, şi au ocazia să plece fericiţi că au rezolvat întreaga organizare a unui eveniment de basm în numai 1-2 zile, la preţuri mult reduse şi fără mare efort" a declarat Ana Haralambie, fondatorul revistei Ghidul Miresei şi organizator de evenimente VIP de peste 15 ani.


Organizatorii își propun să ajute mii de viitori miri să-și organizeze o nuntă de neuitat, oferindu-le oportunitatea de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc. 

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul www.TargulGhidulMiresei.ro sau urmări conturile de social media GhidulMiresei de pe Tiktok, Facebook și Instagram.


Târgul Ghidul Miresei, aflat la ediţia cu numărul 31, va avea loc în perioada 23-25 Februarie 2024 în impresionanta Hala Laminor din Bucureşti, cel mai mare spaţiu expoziţional existent în România.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu