Gymboland, pentru copii independenti!



Gymboland

Stiti voi vreun copil care sa nu fie fericit in lumea jocurilor? Eu nu stiu si sincer nici nu cred ca exista! Noi ne-am putea muta la Gymboland daca ar fi posibil!


Copiii adora sa petreaca timp cu jucariile lor, sa coloreze, sa-i urmareasca pe adulti si chiar sa-i imite. Dar toate aceste activitati isi pierd farmecul atunci cand parintii nu le sunt in preajma. Apropierea de parinte este echivalenta cu intoarcerea la zona de confort de fiecare data cand explorarea lumii nu decurge asa cum era planificat de cel mic. Cu cat copilul exploreaza mai mult lumea si socializeaza, cu atat independenta de parinte scade, iar cel mic invata sa se joace liber cu cei de varsta sa.

Aici, la Gymboland am analizat fiecare etapa a dezvoltarii. Am vazut copii crescand sub ochii nostri si am devenit mai buni cu fiecare moment si fiecare lectie invatata de cel mic. Toate locatiile Gymboland urmeaza o filosofie. Aceasta filosofie este focusata pe incurajarea independentei copilului, pe cresterea increderii si dezvoltarea abilitatilor sale sociale.


Gymboland


Am faurit o lume potrivita pentru fiecare moment al vietii copilului tau. La varsta de un an si ceva, niciun copil mic nu poate sa stea mai mult de 15 minute fara parinti, dar limita poate sa fie extinsa cu fiecare luna ce trece.


Gymboland


Am amenajat locul cu jucariile È™i instrumentele potrivite pentru acest ,,ritual” al devenirii, pentru fiecare copil si fiecare tip de personalitate. Un copil incantat de jucariile sale este mai putin probabil sa-si caute parintii. Fiecare obiectiv al nostru este atins nu doar prin mijlocirea jucariilor, ci si prin atentia si grija acordata de echipa  Gymboland.

Locatiile Gymboland dispun si de tehnologie moderna, atat de benefica si de prezenta in viata adultilor. Aici, parintii isi pot finaliza in liniste proiectele sau pot socializa cu alti parinti, acompaniati fiind de o ceasca de cafea sau ceai. Si tot gratie tehnologiei, copiii cunosc realitatea in care traiesc, se adapteaza la ea si pasesc hotarati spre o lume care-i asteapta cu bratele deschise.


Gymboland


La Gymboland sunt bile de burete in felurite culori, tobogane, straie de printese, zane-bune, politisti si doctori. Prajituri sanatoase si proaspete, carucioare de cumparaturi si bucatarii in miniatura, care le faciliteaza copiilor accesul in lumea celor mari. Si tot aici este spatiul acela perfect pentru sarbatorit zile de nastere cu cei mai simpatici amici si personaje de poveste, care indeplinesc dorinte si picteaza copiii pe fata.


Gymboland


Personalul Gymboland din toate cele opt locatii este extrem de bine pregatit, pentru ca fiecare activitate si interactiune cu copiii sa fie fructificate in dezvoltarea lor armonioasa si sa fie mereu in siguranta cand zburda pe acest taram de vis al copilariei fericite.

Voi ati ajuns pana acum la vreuna dintre locatiile Gymboland? Mi-ar placea sa stiu si parerea voastra!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu