Rejuvenare vaginala - CO2RE Intima


Rejuvenare vaginala - CO2RE Intima


Stiu ca subiectul abordat poate fi considerat unul incomd, dar atunci cand ai nevoie de informatii trebuie sa le ai din cea mai autorizata sursa iar procedura sa fie efectuata in conditii de maxima siguranta!



Rejuvenarea vaginală cu laserul CO2RE Intima oferă rezultate foarte bune, devenind cea mai bună alternativă la intervențiile chirugicale de reîntinerire a zonei vaginale și a altor probleme conexe. Rezulatele dovedite clinic, gradul foarte ridicat de satisfacție al pacientelor și siguranța tratamentului fac din acest aparat un real simbol al felului în care femeile pot să își recapete sănătatea intimă și totodată, încrederea în sine.

     Rejuvenarea vaginală CO2RE Intima este cel mai bun tratament pentru laxitatea vaginală È™i incontinență urinară la femei 


Rejuvenare vaginala - CO2RE Intima


        Laxitatea vaginală, lipsa de lubrifiere È™i durerea în timpul actului sexual sunt câteva dintre neplăcerile pe care le experimentează femeile care aleg naÈ™terea pe cale naturală.

      ÃŽn prezent, multe femei, indiferent de vârsta pe care o au suferă de o lipsă a sănatății mucoasei vaginale (care se manifestă prin atrofie, lipsa lubrifierii È™i dispareunie – discomfort în timpul actului sexual), de un aspect îmbătrânit al regiunii vulvare (laxitate sau tulburări de pigmentaÈ›ie) sau chiar de incontinență urinară.

      Statisticile arată că aproape 70% dintre femei se confruntă, la menopauză, cu atrofie vaginală, uscăciune, infecÅ£ii sau incontinenţă urinară.

     Toate aceste probleme au un impact major asupra calității vieÈ›ii, dar în tratarea cărora până în prezent nu au existat soluÈ›ii non-invazive. CO2RE Intima tratează regiunea intimă, redând lubrifierea naturală È™i elasticitatea. ÃŽn plus, elimină problema incontinenÈ›ei urinare, cauzată de o laxitate a fibrelor musculare.

Ce presupune tratamentul de rejuvenare vaginală CO2RE Intima?

       CO2RE Intima este o procedură simplă, non-chirurgicală, utilizată în menÈ›inerea sănătății zonei intime. Aplicatorul special, de unică folosință, conceput pentru zona intimă a femeilor, atât internă, cât È™i externă, emite unde laser care au scopul de a stimula producÈ›ia de colagen È™i elastină, fără disconfort. Tratamentul durează puÈ›in, nu necesită anestezie È™i nici o conduită specială post procedură. ÃŽn prealabil, este necesar un control ginecologic, pentru a exclude posibilele afecÈ›iuni inflamatorii sau infecÈ›ioase. Majoritatea pacientelor observă È™i simt o îmbunătățire chiar după prima È™edință. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă un protocol de 3 sedinÈ›e, efectuate la un interval de 4 săptămâni.

Care sunt beneficiile tratamentului de rejuvenare vaginală?

    "Ca È™i beneficii al tratamentului de rejuvenare vaginală laser, este în primul rând de menÈ›ionat timpul scurt de recuperare, de doar È™apte zile. Este foarte important că tehnica utilizează aplicatoare vaginale de unică folosință, neexistând riscul de contaminare. De asemenea, aplicatorii vaginali sunt realizaÈ›i ergonomic, astfel încât să producă un disconfort minim în timpul procedurii. Trebuie amintit că procedura utilizează o cremă anestezică doar pentru tratarea zonei vulvare, nefiind utilă aplicarea de anestezic pentru tratamentul intern. Pacientele afirmă că durerea este minimă sau chiar absentă în totalitate." explică Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog în cadrul clinicii Elos.


Rejuvenare vaginala - CO2RE Intima


Rezultatele tratamentului de rejuvenare vaginală CORE Intima sunt dovedite clinic

     Un studiu coordonat de Dr. Arroyo È™i efectuat în rândul femeilor din Spania care au efectuat procedura, indică următoarele rezultate: 81% dintre paciente au remarcat îmbunătățirea vieÈ›ii sexuale, 94% au declarat că sunt multumite de aspectul zonei È™i 94% l-ar recomanda È™i altora.

     CO2RE Intima este prima procedură cu Marca CE È™i aprobare FDA pentru rejuvenare intimă È™i tratarea atrofiei vaginale.

      Clinica Elos Skin & Laser Center este singura care dispune în prezent de tehnologia CO2RE, produsă de Syneron Candela, cu cele mai bune rezultate obÈ›inute în urma studiilor clinice realizate.

Asadar, daca aveti intrebari le puteti lasa aici, iar eu promit sa revin cu raspunsurile dorite!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu