CELEBRITĂȚI, CASE ȘI CADOURI LA HGTV: RENOVĂRI ÎN STIL HOLLYWOODIAN CU BRAD PITT, MICHAEL BUBLÉ SAU MELISSA MCCARTHY



celebritati



O serie plină de staruri și emoție, care le oferă vedetelor șansa de a-și arăta recunoștința față de cei mai deosebiți oameni din viața lor, prin proiecte incredibile de renovare a unor locuințe


Celebrități, case și cadouri este o nouă serie HGTV de tip blockbuster, în care artiști de renume mondial își exprimă recunoștința față de persoanele care au avut un impact major asupra vieții lor, prin renovări de efect ce au în spate o încărcătură emoțională deosebită. Cu personaje celebre și momente menite să inspire fiecare telespectator în parte, emisiunea are premiera sâmbătă, 16 mai, ora 20:50, pe HGTV, disponibil în rețeaua Digi.

De-a lungul transformărilor, megastarurile vor fi însoțite pas cu pas de gazdele emisiunii, renumiții gemeni Drew și Jonathan Scott. Printe numele care se alătură HGTV se numără: Brad Pitt, actor, producătorul și câștigător a două premii Oscar; Melissa McCarthy actriță, producător și designer vestimentar, nominalizată și câștigătoare a numeroase premii în industria cinematografiei; Viola Davies, actriță, scriitoare, producător și designer vestimentar, câștigătoare a premiilor OSCAR, Emmy și Tony Awards; Rebel Wilson, actriță și câștigătoare a premiilor MTV Movie Award și Teen Choice Award, precum și Michael Bublé, cântăreț, compozitor și producător, câștigător de patru ori al premiului GRAMMY. Celebrități, case și cadouri este produsă de Scott Brothers Entertainment.

„Este uimitor să vezi că cineva care se bucură de un succes fulminant nu uită de oamenii care i-au fost alături de la început și l-au încurajat pe tot parcursul ascensiunii sale”, a spus Jonathan.

„Ne bucurăm tare mult că suntem parte din acest proiect”, a adăugat Drew. „Facem ceea ce ne place cel mai mult, transformăm viața oamenilor prin reamenajarea caselor acestora.”

În fiecare episod, starurile îi poartă pe telespectatori în culisele vieții lor personale și, împreună cu Drew și Jonathan, proiectează și implementează planul de reamenjare a spațiului celor la care țin cel mai mult, schimbându-le nu numai aspectul caselor, ci și viața. De-a lungul sezonului, cei doi frați călătoresc în toată țara, folosindu-și măiestria în construcții și design pentru a le da o mână de ajutor superstarurilor, transformând spații monotone în proiecte de reamenajare incredibile, într-un timp foarte scurt. Acestea includ transformarea unui garaj într-un spațiu dedicat oaspeților superb și funcțional, aducerea la viață a unei grădini anoste și reamenjarea unui apartament din anii '70 într-o casă modernă și confortabilă, perfectă pentru reuniunile de familie.

„De la Extreme Makeover: Home Edition până la viitoarea serie Home Town Takeover, HGTV se bucură de un succes imens cu emisiuni care celebrează puterea conexiunii umane”, a declarat Jane Latman, președinte HGTV. „Ceea ce îmi place foarte mult legat de Celebrități, case și cadouri este faptul că se pun în prim plan actele personale de bunătate și mulțumire. Cu toții suntem în căutarea celor mai bune modalități prin care să le mulțumim și să-i ajutăm pe oamenii care au fost și sunt în permanență alături de noi atunci când avem nevoie de ei.”

Pe parcursul celor trei episoade transmise în luna mai, fanii își pot urmări starurile preferate transformând locuințele celor mai apropiate persoane din viața lor:

Sâmbătă, 16 mai: În primul episod, Brad Pitt apelează la Drew și Jonathan pentru a-l ajuta să-și surprindă prietenul și make-up artistul de 30 de ani, prin renovarea garajului.

Sâmbăta, 23 mai: starul din Avengers, Jeremy Renner, își ajută mama să se mute în LA pentru a fi mai aproape de familie. Jeremy le cere ajutorul lui Drew și Jonathan pentru a transforma apartamentul vechi în care va locui aceasta într-un loc prietenos și confortabil.

Sâmbătă, 30 mai: Viola Davis se îndreaptă spre Minneapolis pentru a-și surprinde cea mai bună prietenă de 30 de ani cu reamenajarea casei.

În luna iunie, seria continuă cu proiectele de renovare ale Melissei McCarthy, Rebel Wilson și Michael Bublé.
Fanii se pot bucura de conținut suplimentar din cadrul Celebrități, case și cadouri pe platformele digitale ale HGTV. Pentru a fi la curent cu noutățile și actualizările conținutului, pot urmări @HGTV și #CelebIOU pe Facebook, Twitter și Instagram.



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu