Cu ce masti ma rasfat in ultima perioada!



masti-notino.ro


Cat de mult inseamna in rutina mea de ingrijire folosirea unei masti?  Sincera sa fiu mi se pare esentiala si o sa va povestresc si de ce!

O masca este intotdeauna un ajutor nepretuit pentru ca ofera acel boost de luminozitate si energie pe care il caut pentru tenul meu. Evident ca trebuie sa iti cunosti tenul foarte bine pentru a putea alege exact ceea ce ai nevoie!

Am o varietate mare de masti de fata din care aleg atunci cand vreau sa ma rasfat si incerc sa fac acest lucru macar o data pe saptamana. Si imi refac foarte des stocul pentru ca intru in panica daca nu gasesc tot ce imi trebuie atunci cand am nevoie! Vreau sa va arat si voua cateva din mastile mele preferate si pe care le gasiti la super pret pe Notino!

Masca de fata Brazil Keratin Collagen Mask este una dintre favoritele mele. Imi place tare mult pentru ca este o masca intens hidratanta, regeneratoare, cu un continut ridicat de colagen. Stiti si voi ca de la o varsta conturul fetei isi pierde din fermitate, pielea nu mai are acelasi tonus si asta datorita pierderii colagenului. Mi se pare o solutie foarte la indemana aceasta masca care se aplica direct pe fata, fara sa mai trebuiasca sa prepari nimic. Este totul super-mega simplu iar la final ai pielea aceea intinsa si foarte catifelata pe care o cautam cu toate!

Poate fi aplicata pe toate tipurile de ten si o vei iubi cu siguranta, eu mi-am recumparat-o a treia oara!


masca-Brazil-Keratin-notino.ro


Tot la categoria masti de fata voi include si aceasta masca pentru buze! KORIKA SciBeauty este cu adevarat un tratament pentru buze. Zilnic buzele sunt supuse la tot felul de factori externi care uneori le fac sa fie uscate si sa se descuameze, asa ca aceasta masca este cu adevarat un balsam hranitor care face buzele nu doar frumoase, dar si sanatoase. Buzele devin moi si fine ca matasea, au un aspect mai plin iar tegumentul de la acest nivel este regenerat si protejat intensiv!

Si cine nu isi doreste un zambet cuceritor, nu?


masca-KORIKA-notino.ro


Mastile de fata de la Apivita sunt de muuuulta vreme in topul preferintelor mele si le-am avut in nenumarate arome si cu diferite extracte! Apivita este un brand pe care il iubesc foarte tare si care mi-a fost de un real ajutor. Masca aceasta cu rodie este bogata in vitamine si antioxidanti si revitalizeaza tenul, ii reda stralucirea si prospetimea, dar in acelasi timp il si protejeaza de efectele negative ale radicalilor liberi!

Va spun si un secret. Eu aplic de regula mastile pentru fata atunci cand ma spal pe par, dupa samponare. Astfel in timp ce stau cu balsamul sau alte tratamente pentru par, imi rasfat si tenul iar la final sa am un ritual complet iar timpul petrecut nu mi se pare o corvoada!


masca-Apivita-notino.ro


Pe de alta parte Lancôme are produse de top si masca aceasta din gama Genifique mi-a placut atat de mult incat am recumparat-o! Tot de pe Notino, evident!

Lancôme Génifique Advanced face tot ce ti-ai putea dori de la o masca! In primul rand trebuie spus ca se adreseaza tenului normal, matur, cu linii fine sau riduri si are efect anti-ageing, de fermitate, iluminare si lifting!

Nu ai cum sa nu o iubesti pentru ca in doar 10 minute tenul tau va fi complet diferit, va fi mai ferm si porii vizibil diminuati. Bariera cutanata naturala va fi intarita iar tenul va arata mai proaspat si mai tanar. Liniile fine sunt netezite. Nu lasa nici o senzatie lipicioasa dupa aplicare si este in topul topurilor pentru mine! Va recomand sa o incercati si sa imi spuneti si voi cum vi s-a parut! Va spun cu siguranta ca nu veti regreta!

Poate fi lasata intre 10-30 de minute pe ten iar dupa ce o indepartati serumul care a aramas va fi masat pana la absorbtia completa. Se poate folosi si de catre cele care au tenul sensibil pentru ca aceasta masca are multe studii in spate si este complet sigura!

In plus contine extracte probiotice care fortifica tenul si impiedica pierderile de umiditate!


masca-Lancome-notino.ro


Ma opresc aici cu recomandarile dar va astept si pe voi cu pareri! M-as bucura sa aflu care sunt mastile voastre favorite, poate fac si eu alte descoperiri care sa-mi prinda bine!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu