Sănătatea din natură la tine acasă Pur, Natural, Eficace: PuressentielPuressentiel


Sănătatea, bunul cel mai de preț pus la grea încercare în aceste vremuri, e ceea ce vrem să protejăm și să menținem la cote optime.
Mâncăm mai sănătos, facem sport, luăm vitamine pentru a aduce în corp aportul optim de nutrienți.
După această experiență, atenția noastră se va concentra și mai mult asupra metodelor de dezinfecție pe care le folosim pentru a avea un mediu cât mai sigur spre a ne desfășura activitățile zilnice și pentru a-i ști pe cei dragi în siguranță.Dacă ne gândim că, în fiecare an, între 2 și 8 milioane de persoane sunt afectate de răceală, 1 din 4 persoane suferă de alergii tot timpul anului și 70% din praf este format din acarieni, realizăm cât de important este să avem o metodă eficace pentru a ne păstra aerul pe care îl respirăm în fiecare zi acasă și la birou cât mai calitativ cu putință.


Puressentiel


Curățarea suprafețelor pe care le atingem în mod repetat de-a lungul zilei a devenit la fel de esențială ca spălatul pe mâini, ceva ce trebuie făcut des și cu produse de calitate superioară pentru a garanta o dezinfecție corespunzătoare. Studiile arată ca volanul mașinii este de 9 ori mai murdar decât colacul de la toaleta publică, tastatura computerului este de 150 ori peste limita bacteriană acceptată, particulele infectate pot acoperi o distanță de peste 200 de metri după strănut, 95% dintre telefoanele mobile poartă germeni patogeni, ceea ce ne arată cât de important este să dezinfectăm suprafețele pe care le atingem zi de zi.


Puressentiel


Puressentiel vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o gamă completă de produse inovatoare, cu uleiuri esențiale BIO. Uleiurile esențiale au proprietăți binecunoscute în prevenție (gripă, gastroenterite, etc) sau ca tratament (durere, bronșite, etc) și sunt folosite din antichitate.
Creată în 2005, Puressential este o firmă franceză de familie, independentă și inovativă în domeniul aromoterapiei.

În laboratorul propriu creează produse ce exprimă valorile importante pentru companie: natural, angajament, performanță. Materia primă de cea mai înaltă calitate, uleiuri esentiale E.O.B.B.D (Essential Oils Botanically and Biochemically Defined), uleiuri esentiale 100% pure, formule îmbunătățite sunt folosite în realizarea produselor Puressentiel. Fără parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice, isobutan și fără teste pe animale, produsele Puressentiel vin în întâmpinarea nevoilor actuale ale pieței.


Puressentiel


Gama Puressentiel Purifying conține 3 produse care îți vor fi la îndemână pentru o utilizare rapidă si eficientă.

Produsul special din gama Puressentiel Purifying, spray-ul purifiant cu 41 uleiuri esențiale - are eficacitate dovedită în urma testării repetate în cadrul a 9 studii de eficacitate, 3 studii de siguranță, are în compoziție 100% ingrediente active naturale (41 de uleiuri EOBBD, biocid natural) și nu conține gaz propulsor, conservanți, coloranți, parabeni, alcool sau parfumuri sintetice, este recomandat pentru a fi folosit și în prezența copiilor cu vârste pornind de la 30 luni.
Produsul curăță și purifică aerul din încăpere și poate fi folosit peste tot: la birou, în dormitor, în baie, în mașină și va aduce beneficii întregii familii.

Cu ajutorul acestui Spray Puressentiel Purifying, calitatea aerului respirat va fi mult îmbunătățită. Acum cu mult mai multă ușurință, elementele naturale luptă împotriva virusurilor, a bacteriilor, purifică aerul, omoară și au efect repelent asupra acarienilor și a insectelor, înlătură mucegaiurile.
Singurul BIOCID NATURAL a cărui eficacitate a fost testată în 12 studii clinice, îndepărtează sursa alergiilor sau a epidemiilor, eradicând în mod natural agenții patogeni - este un produs cu efect anti-infecțios (antiviral, anibacterian), antiseptic, antifungic, anti-acarieni și previne apariția mucegaiului.

Protocolul de utilizare este ușor de implementat.
Utilizarea inițială are efect în purificarea încăperii, prevenirea epidemiilor și îndepărtarea mirosurilor neplăcute: se folosesc 6-8 pufuri în aer, în cele 4 colțuri ale camerei, o dată pe zi. Poate fi folosit pe covoare, pături, saltele sau alte suprafețe. Părăsiți camera, lăsați să acționeze 30 minute, după care aerisiți.

Utilizarea zilnică are efect de prevenire și îndepărtare a mirosurilor neplăcute: se folosesc 2 pufuri, o dată pe zi.

Ca precauții de utilizare, produsul nu se recomandă a se folosi în apropierea copiilor sub 30 luni; după folosire se recomandă să așteptați 30 minute înainte de a aduce copilul înapoi în cameră.

Pentru dezinfectarea mâinilor, compania vine în întâmpinarea nevoilor cu alte două produse: Gelul Antibacterian Purifiant și Loțiunea Antibacteriană Spray.


Puressentiel


Ambele produse conțin 100% ingrediente active naturale (3EOBBD: Lămâie, Lavandă și Tea Tree), sunt îmbogățite cu Aloe Vera și glicerină vegetală - curăță mâinile, dezinfectează, nu usucă mâinile (protejează și emoliază); se absoarbe instant, este nelipicios; are efect rapid (omoară 99,9% dintre virusuri și bacterii după primele minute de la utilizare); are un parfum proaspăt, plăcut, natural. Curăță rapid mâinile fără apă și săpun, nefiind necesară clătirea după utilizare.

Ambele produse se recomandă a fi folosite și în prezența copiilor cu vârste pornind de la 3 ani. Dezinfectează mâinile, luptă împotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor, paraziților cutanați și, în același timp, are un efect reparator, anti-uscare, hidratant și emolient.

Produsele Puressentiel ne fac viața mai ușoară și ne ajută la păstrarea noilor reguli de igienă impuse de apariția epidemiilor.

Gama Puressentiel este distribuită în România de către ND Medhealth, companie ce activează în domeniul sănătății și pot fi achiziționate atât din farmacii cat și din mediul online.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu