Familia Pagotto și povestea unui brand cu tradiție


pagotto


Vechea familie italiană Pagotto, originară din provincia Treviso, s-a ocupat dintotdeauna cu activități de comerț cu cereale. Sergio, tânărul visător și îndrăzneț care a devenit și imaginea produselor fabricate azi în România, a deschis împreună cu fratele său Armando, prima brutărie Pagotto în 1959, continuând astfel, măiestria și pasiunea familiei pentru bunătăți cu gust.


,,Tradiția reprezintă legătura cu originile și este totodată, puntea de legătură cu viitorul. Acesta este o rădăcină puternică, care datează din vremuri vechi - o parte valoroasă, un exemplu de muncă, ambiție și perseverență a generațiilor anterioare,” spune Marco Pagotto, General Manager Pagotto România.

Misiunea Pagotto este să ducă tradiția mai departe, în ritmul timpurilor pe care le traversăm. Facem parte dintr-o lume într-o continuă schimbare, așadar modul în care luăm masa s-a transformat. Cu intoleranțe alimentare tot mai des întâlnite, un lucru trebuie să rămână ca odinioară: gustul bun, oferit de alimentele sigure și sănătoase.

Dotări de ultimă generație și noi locuri de muncă până la finele lui 2021


pagotto


Brandul Pagotto investește la Arad 1 milion de euro pentru instalarea unei linii de producție FĂRĂ GLUTEN. Produsele realizate aici vor ajunge atât pe piața internă, cât și la export. Blaturile de tort FĂRĂ GLUTEN, prăjiturile cu diferite gusturi, focaccia, mixurile pentru pâine, gogoși, clătite și multe alte produse sunt dedicate persoanelor care suferă de boala celiacă, intolerante la gluten sau de ce nu, tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Linia de producție este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate lunară de producție de 16 tone - produse de panificație și patiserie, toate FĂRĂ GLUTEN. Acesta este dotată cu echipamente și cuptoare de ultimă generație, care oferă o calitate superioară preparatelor și bineînțeles, o prospețime îndelungată.

Investiția de 1 milion de euro din Arad a condus la crearea de noi locuri de muncă. Astfel, până la sfârșitul acestui an vor fi angajate 16 de persoane, urmând ca până la finalul lui 2021 să mai fie integrați în echipe încă 40 de operatori, odată cu extinderea liniilor de producție.

„Această investiție ne consolidează poziția de principal producător de panificație și patiserie FĂRĂ GLUTEN din România. Țara a fost aleasă pentru poziționarea geografică și pentru că poate acoperi o piață largă în această regiune. Noi încercăm în mod constant să aflăm care sunt tendințele și nevoile pieței, iar noua linie răspunde dorințelor clienților care vor să consume produse proaspete și sigure, realizate după rețetele familiei mele. Viitoarele investiții în modernizare și tehnologizare sunt o dovadă elocventă privind strategia companiei, aceea de a ne menține la cel mai înalt nivel de calitate, atât în ceea ce privește produsele, cât și în raport cu mediul de lucru și condițiile oferite angajaților,” declară Marco Pagotto, General Manager Pagotto România.

Mai mult, fabrica de produse de panificație și patiserie FĂRĂ GLUTEN va avea nevoie de oameni cu un nivel de pregătire tehnică ridicat. Precum și de proaspăt absolvenți ai școlilor profesionale, a liceelor cu profil tehnic ori de tineri talentați, care își doresc să învețe și să se dezvolte în echipa Pagotto.


pagotto



*** Despre Pagotto:

Pagotto nu ademenește doar cu bunătăți, ci și cu o poveste la fel de savuroasă.
Vechea familie italiană Pagotto, originară din provincia Treviso, s-a ocupat dintotdeauna cu activități de comerț cu cereale.

Produsele Pagotto pe care azi le îndrăgim și le consumăm cu atâta plăcere reprezintă cu mândrie bunătățile ce ieșeau odinioară aburind din vatra unei brutării vestite a Italiei anilor 1959.

Sergio Pagotto a transformat interesul pentru produse sigure și sănătoase  într-un obiectiv important și cu trecerea anilor, brutăriile Pagotto au dezvoltat o gamă tot mai largă de produse fără gluten cu caracteristici organoleptice și alimentare unice.

Compania Pagotto este condusă astăzi de Marco, fiul lui Sergio, care continuă tradiția, respectând rețetele de familie și viziunea tatălui său.

Sper sa va fie de folos toate aceste informatii!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu