Cum vă place să gătiți?


cum va place


Izolați de prea multa vreme pe la casele noastre, fiecare dintre noi ne umplem timpul cum putem și cum vrem. Unii citim, unii facem sport, unii lucrăm, unii învățăm, iar mulți, foarte mulți gătim și mâncăm. Ce rețete alegem? Cum și ce pregătim? Ce și cum vă place? Aici e aici.


Daca ești în pană de idei, dă un click pe www.cumvaplace.ro. O noua destinație online pentru idei și sugestii faine în bucătărie pusă la cale de prietenii de la Mindoply, un studio de creatie si de continut.
Ce găsiți pe pe www.cumvaplace.ro? Rețete care trebuie să iasă în bucataria fiecăruia dintre noi exact așa cum vă place: adica simple, ușor de făcut acasă chiar și de cei mai puțin pricepuți în ale bucatariei. De ce? E logic! A GATI este o artă și fiecare, în bucatarie lui, este un mic artist.

Site-ul www.cumvaplace.ro este structurat logic, pe categorii  simple, care îi intereseaza pe toți aceia care gătesc acasă, fară preteția de a fi mari maeștri culinari. ”Avem rețete împărțite în categorii clare , rețete care se fac ușor și repede, avem și câteva recomandări pentru cei care vor sa comande de mâncare când se satură de gătit, avem rețete de băuturi, dar și povești de citit la cafea.”, spune Iuliana Panache, una dintre mințile creative de la Mindopoly

De ce un nou site de cooking?

www.cumvaplace.ro e un gand mai vechi al celor de la Mindopoly, dar până acum nu au avut niciodată suficient timp pentru proiecte lor. De ce cooking? Pentru că, cei de Mindoply creează marketing de continut, scriu/ filmează sau ilustrează conținut din domenii diferite, inclusiv continut legat de mâncare.

”De mai mulți ani, scriem/ filmăm/ ilustrăm și, nu în ultimul rând, gătim tot felul de rețete, pentru diferite proiecte, alături de chefi cunoscuți. Ar fi fost păcat să nu folosim toata această experiență și să nu o transformăm într-un proiect de conținut al nostru, mai ales că avem un studio de productie video dotat cu tot ce trebuie pentru zona de cooking”, punctează Iuliana Panache.  ” Drept e ca nu am apucat să filmăm prea mult pentru noi, dar când ne vom întoarce din izolare, sigur vom recupera.”

Rețetele de pe site-ul www.cumvaplace.ro sunt un ”patrimoniu” comun. Toți cei de la MIndolopy gătesc.  În aceste zile, fiecare în bucătăria lui. În ultimii ani, au învătat atât de multe despre bucătărie, de la oameni mult mai pricepuți decât noi, încât au acumulat foarte multe informații și s-au îmbogățit cu multe rețete. Le încearcă și dacă ies cum le plac, le pun pe site să vedeti si voi dacă e ceva cum va place.

Site-ul www.cumvaplace.ro  vrea sa fie o platformă interactivă. Să comunice direct cu oamenii care îl urmăresc, să vă aducă povești frumoase, bine scrise. Așadar, trimiteți și voi rețete.  Si spuneți ”cum vă place”.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu