Raniseptol spray - primul ajutor în dezinfectarea și vindecarea microleziunilor pielii!raniseptol


Copii, tineri, adulți sau vârstnici, cu toții putem fi la un moment dat victimele unui mic accident domestic cum ar fi, de exemplu, o tăietură, înțepătură, arsură, lovitură sau julitură. Deși acestea par doar dureroase, nu și periculoase, trebuie să avem grijă să nu devină probleme reale.În primul rând, trebuie să reținem că igiena personală este mereu importantă. În această perioadă, când ne petrecem timpul acasă, poate chiar alături de alți membri ai familiei, se recomandă spălatul frecvent al mâinilor minim 20 de secunde cu apă și săpun, această măsură putând să ne protejeze de factorii externi ce ne înconjoară, cum ar fi virusurile, iritațiile sau infecțiile nedorite, etc.

Micile tăieturi, julituri și zgârieturi sau arsuri ușoare formează cel mai adesea plăgi la nivelul pielii. Acestea se vindecă mai ușor sau mai greu, în funcție de cauza apariției lor, dar și de vârsta persoanei și de măsurile luate de aceasta. Fiecare plagă are trei faze de vindecare.
Prima este cea de dezinfectare și curățare. În această etapă, prioritatea este îndepărtarea țesuturilor afectate și susținerea curățării plăgii, cât și îndepărtarea bacteriilor și toxinelor care ar putea contribui la întârzierea vindecării. A doua fază este cea de granulație. Aceasta fază reprezintă “umplerea” plăgii cu țesut nou. Prioritatea este protejarea acestor noi țesuturi și prevenirea deshidratării plăgii. Dacă rana se usucă, celulele mor. Hidratarea susține procesul de vindecare.
Ultima fază este cea de epitelizare, adică de închidere a plăgii și de formare a unui țesut nou, sănătos.

În astfel de situații, avem nevoie să căutăm la farmacie un produs blând, dar cu triplă acțiune: de dezinfectare, de prevenire a infectării și de vindecare ca urmare a regenerării pielii și țesuturilor afectate, un produs care să fie nelipsit din trusa de prim-ajutor a fiecărei case, disponibil în situații precum cele mai sus enumerate.


raniseptol


Accesibil și ușor de utilizat, Raniseptol spray îndeplinește toate aceste trei standarde.
Spray-ul Raniseptol ajută la accelerarea vindecării rănilor și la susținerea regenerării epidermei și a țesuturilor. Nanoparticulele de argint din formula produsului distrug bacteriile dăunătoare (dar și virusurile și fungii), sufocându-le. De asemenea, creează în mod facil o barieră antibacteriană protectoare la nivelul pielii, prevenind apariția infectării zonei deja afectate. Nanoparticulele de argint au, totodată, și un redutabil efect antiinflamator. Împreună cu acidul hialuronic din compoziția Raniseptol spray, nanoparticulele de argint protejează impotriva factorilor externi și grăbește vindecarea. În plus, celelalte ingrediente precum apa, glicerina și acidul citric hidratează pielea și asigură un mediu adecvat vindecării rănilor.

Raniseptol spray are rol antibacterian,  este foarte ușor de utilizat și, foarte important, nu ustură – confortul este esențial pentru toată lumea, nu?

Produsul este recomandat persoanelor adulte și copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.raniseptol.ro.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu