MOOGU lanseaza colectia de bijuterii ready-to-wear 2020 “Magnificent”


moogu


Stralucire, vitalitate, efervescenta, pasiune si frumusete ravasitoare. Acesta este spiritul care guverneaza noua colectie de bijuterii ready-to-wear 2020 conceputa de catre designerul Andreea Mogosanu ca o fantezie urbana purtabila, pentru femeile in al caror univers nu exista jumatati de masura. “MAGNIFICENT” reflecta cu fidelitate forta interioara, determinarea, usoara rebeliune ascunsa sub manierele indelung exersate si dorinta de manifestare libera, de exprimare a individualitatii, de traire plenara si de marcare a lucrurilor speciale, aici si acum. O celebrare a vietii sub semnul unui auriu stralucitor care deschide calea tuturor posibilitatilor.



moogu


Bijuteriile care alcatuiesc colectia “Magnificent” imprumuta din atitudinea si din personalitatea puternica a femeii le poarta, fiindca sunt piese-spectacol, care nu au defel cum sa treaca neobservate, dar care in acelasi timp nu atrag atentia prin stridenta sau opulenta. Andreea Mogosanu a modelat cu migala bucatile de metal pretios, rezultatul fiind texturi unice, surprinzatoare, care fac dovada unei expertize indelungate in lucrul cu materialele si a unei echilibristice laudabile intre conceptul artistic si design-ul purtabil. Cerceii, inelele si bratarile aurii au dimensiuni generoase si par masive, insa de fapt sunt extrem de usoare, mesajul transmis fiind acela de indrazneala lipsita de ostentatie.


moogu


moogu


moogu


moogu


Cerceii se prezinta sub forma unor cercuri cu margini valurite sau a unor patrate mari subsumate aceleiasi estetici care invita la explorare libera, inelele permit ajustarea pe deget, iar bratarile pun semnul egal intre fantezie, ingeniozitate si autenticitate. Este vorba despre extraordinarul la care fiecare femeie aspira in viata de zi cu zi, despre accesibilitate si despre sentimentul transmis de bijuteriile care transforma conceputul affordable luxury intr-o poveste reala.

Piesele ready-to-wear din colectia “Magnificent” 2020 sunt realizate manual din argint si placate cu aur, diametrul acestora variind intre 4 cm (S) si 5 cm (L). Intreaga linie este disponibila deja pentru comanda in sectiunea dedicata din e-shop - https://moogustore.com/collection/magnificent, livrarea realizandu-se prin curier, in 2-3 zile lucratoare. 

Bijuteriile MOOGU pot fi achizitionate de pe https://moogustore.com/, in aceasta perioada fiind incurajate comenzile online si plata cu cardul.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu