Povestea de dragoste dintre laptele Maresi și cafea continuă


maresi


Stiti voi oamenii aceeia "pretiosi" care nu isi beau cafeaua decat cu lapte? Sau de fapt laptele decat cu putina cafea? Ei bine, ati ghicit, eu sunt unul dintre ei. In plus laptele trebuie sa fie lapte, sa aiba gust nu sa fie ceva gen "apa chioara" cum se spune in popor!


Cafeaua cu lapte este una dintre cele mai iubite și apreciate băuturi, atât pentru gust, cât și pentru aspect și formă. În timp ce multe persoane acordă cea mai mare importanță calității cafelei, laptele este, în egală măsură, un ingredient de care depinde calitatea gustului. După campania ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi”, povestea continuă pentru a se destăinui și secretele care stau la baza unei cești perfecte de cafea cu lapte.

Povestea dintre lapte și cafeaua este una veche. Aceste două ingrediene au fost combinate din cele mai vechi timpuri atât din motive practice, cât și în funcție de preferințe. Unii consumatori adoră laptele pentru aroma pe care o conferă cafelei,  iar alții îl văd ca pe un mijloc de a crea o artă impresionantă din spumă. De asemenea, pentru băuturile albe, precum cappuccino sau latte, laptele condensat este recunoscut pentru gustul intens pe care îl conferă.

Pentru a se crea acea spumă din lapte cu textura și stabilitatea dorită, grăsimile și proteinele din lapte sunt de o importanță semnificativă. Proteinele din lapte stabilizează bulele de aer în spuma de lapte, iar grăsimile din lapte destabilizează spuma, dar intensifică aroma.


maresi


Laptele poate schimba gustul și textura cafelei, în funcție de tipul utilizat. Cea mai mare influență este dată de conținutul de grăsimi. Cu un lapte plin de grăsimi se poate obține o cafea cremă, spumoasă, dulce și delicioasă. Acest lucru se datorează globulelor de grăsime ale laptelui, care inhibă aroma puternică a cafelei, ceea ce înseamnă mai puțină amărăciune și mai puțină aciditate.


maresi


Tocmai de aceea, laptele condensat este foarte apreciat în toate colţurile lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA), fiind un produs de consum indispensabil în unele țări. Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fără conservanți și adaos de zahăr, fiind disponibil în trei variante: Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) și Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).


maresi


Despre Laptele Maresi

Laptele Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria. Acesta poate fi  utilizat pentru prepararea cafelei, a ceaiurilor și a prăjiturilor și este disponibil în magazinele Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi și Selgros, la prețul recomandat de 5,99 lei. Mai multe detalii, pe http://laptemaresi.ro/.

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Looks good!
    Enjoy your weekend!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2017/10/que-faire-en-automne-what-to-do-in-the-fall.html

    RăspundețiȘtergere