ACM - DEPIWHITE.M





Da, in sfarsit a venit si vara si a adus cu ea tot arsenalul de beneficii dar si problemele inerente...Teama de a ne expune la soare este justificata, de aceea trebuie sa alegem intotdeauna calea cea mai sigura!

Si cum oare am putea sa facem acest lucru fara mari batai de cap? Adevarul este ca suntem bombardati din toate partile de informatii, fiecare isi face reclama cum poate mai bine, iar noi trebuie sa stam si sa analizam ca sa putem lua cea mai buna decizie pentru sanatatea noastra. Da, pentru ca de fapt la acest lucru se rezuma in final totul.

Eu vin astazi cu o propunere, pentru ca am incercat acest produs si imi place! Voi analizati si daca veti considera ca vi se potriveste, il gasiti in farmacii.

Este vorba despre o noua crema destinata tenului predispus la pete sau melasma, ACM DEPIWHITE.M! Aceasta se poate recomanda si femeilor insarcinate fiind un produs fara parabeni sau octocrilen ( un filtru organic care poate creste stabilitatea produslui dar de asemenea poate sa fie fotosensibilizant, crescand productia locala de radicali liberi sub actiunea radiatiilor luminoase)





Ce calitati are aceasta crema?

Ei bine este o crema de protectie solara invizibila, care ofera protectie maxima impotriva radiatiilor UVA/UVB dar si protectie solara complementara impotriva luminii vizibile de energie inalta, adica lumina de culoare albastru si violet considerata responsabila pentru imbatranirea cutanata prematura, deoarece stimuleaza pigmentarea in mai putin de doua ore de la expunerea la soare, pigmentare mai persistenta chiar decat cea indusa de radiatia UVB.

Formula sa unica brevetata, blocheaza 100% din radiatia UV si 50% din lumina vizibila de energie inalta

Iata de ce, am considerat util sa aflati si voi toate aceste detalii, pentru ca mie mi se pare extrem de important sa ne bazam pe cercetare si sa avem in vedere produse care chiar functioneaza!

Sigur, nu uitam ca ne trebuie protectie solara tot timpul anului, dar mai ales in sezonul cald si in vacante este minunat sa nu uitam sa reaplicam la intervale de timp regulate si sa aplicam cantitatea corecta de crema!


Spre exemplu, stiati ca fiecare cm2 de piele expusa are nevoie de 2 mg de crema de protectie solara? 

Ca si tehnica de aplicare a cremei, vom pune pe doua degete cate 2 cm de crema si vom trasa linii pe frunte, pometi, nas si barbie pe care apoi o vom intinde foarte, foarte bine!




Ce contine crema?

Vorbim despre filtre organice si ecrane minerale, adica o selectie de filtre care ofera protectie impotriva luminii vizibile de energie inalta (Tinosorb M, Uvinal A+, un dioxid de titan specific, extract din pudra de perle) dar si un ingredient cosmetic activ de origine vegetala si anume Liposhield Hev Melanin, un compus fractionat al melaninei care absoarbe in mod specific lumina intre 400nm si 500nm.

De asemenea are in compozitie agenti hidratanti si antioxidanti.


Cum se prezinta?

Este sub forma unui tub de 40 ml care contine o crema cu textura fluida, foarte usoara, fara parfum, fotostabila si rezistenta la apa!

Trebuie sa stiti ca in aceasta gama exista si o crema intensiva pentru depigmentarea petelor deja aparute, care se poate folosi seara si ofera eficienta dupa aproximativ 3 luni de utilizare! Mai exista de asemenea o masca, un gel pentru conturul ochilor dar si un lapte pentru corp.

Pretul cremei protectoare este in jur de 75-80 lei, in functie de farmacie.

Eu o folosesc de ceva vreme si sunt tare multumita de ea, mai ales ca in sezonul cald mi se accentuaeaza cativa pistrui pe care nu mi-i doresc deloc! Va pot spune ca nu lasa film uleios dar ca necesita o cantitate foarte mica de produs pentru a nu ramane totusi cu urme albe, pentru ca este extrem de emolienta si spornica.




Din crema pe care am aplicat-o mai sus am indepartat cea mai mare parte pentru ca era muuult prea multa, dar am vrut sa vdeti si consistenta produsului. Asa cum se observa si in imagine, produsul intra perfect in piele si nu lasa in urma decat un intens efect de hidratare si o stralucire subtila de piele sanatoasa!

Evident, nu uitam ca nu trebuie sa ne expunem la soare la ore nepotrivite si avem grija si la imbracaminte, sau accesorii gen palarii si ochelari de soare!

Ce spuneti, vi se par utile informatiile despre aceasta noua crema? Ati zarit-o deja prin farmacii> A mai incercat-o cineva?

Va astept cu mare drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii:

  1. da, este foarte interesanta crema, am vrut si eu sa o iau pentru ca am pete pe fata si am citit ca este buna, dar din pacate pretul este surprinzator de mare pentru mine.

    RăspundețiȘtergere