A Day In Paris!




Da, da, da, as vrea eu sa mai ajung la Paris anul acesta, dar cine stie daca se va intampla! Pana atunci insa am ales sa visez alaturi de Douglas Romania!



Nu stiu daca voi stiati dar Eye Love Douglas Eye Love Bucuresti continua cu sedinte de machiaj in magazinele din AFI Palace Cotroceni in perioada 24  -26 iunie  si Mega Mall in perioada 1-3 iulie, urmand ca in perioada 8-10 iulie sa devina Eye Love Douglas Eye Love Cluj. Programul este 14:00 – 20:00 vineri si sambata; 12:00 – 18:00 duminica, iar programarile se pot face direct in magazine sau telefonic (https://www.douglas.ro/storeLocator )

Asa ca va puteti alege si voi lookul favorit al acestei veri: Oriental Look, Glowing Look, Purple Smoky Look sau A Day In Paris Look.

Eu am ales A Day In Paris, look pentru care au fost alese urmatoarele produse!


















Atmosfera este intotdeauna minunata la Douglas!












Acestea sunt look-urile din care puteti alege!










Eu m-am simtit rasfatata. asa cum fiecare dintre noi ar trebui sa fie. Mi-ar placea cu siguranta sa incerc si celelalte look-uri  pentru ca toate mi se par atragatoare si daca aveti un eveniment deosebit la care trebuie sa mergeti sau pur si simplu vreti sa va schimbati starea de spirit va invit sa le faceceti o vizita celor de la Douglas Romania!

Voi ce spuneti, care este look-ul pe care va doriti sa-l recreati?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: