Gourmet Festival la Baneasa Shopping City




Indiferent de gusturi, de pe 3 pană pe 5 iunie vino în Băneasa Shopping City să celebrăm impreună cultura gastronomică. Poți alege între fine dining, mâncare traditională romanească, dar și internatională, bio, raw vegană sau salad bar, din cele peste 60 de standuri ale unor comercianți din București dar și din alte orașe, incluzând restaurante de lux, food trucks gourmet, bistrouri moderne, crame de prestigiu, cafenele speciale, gelaterii, brutării, cofetarii și multe, multe altele.


Bucură-te de momente de live cooking, concursuri culinare, degustare de vinuri, zone special dedicate grătarelor, dulciurilor şi băuturilor, peste care se adaugă un extra topping cu muzică lounge şi concerte live de jazz, electro swing sau blues, toate atent selecţionate de specialiştii în domeniu.

Bucharest Gourmet Festival deschide seria de evenimente din Băneasa Shopping City din această vară. Pregătește-te să experimentezi! Incepe Băneasa Summer Fest! De la shopping în magazine exclusiviste, la evenimente culturale, de la sport, la muzică, totul este special creat pentru tine! Ne dorim ca destinatia ta favorită de shopping să-ți devină partenerul ideal pentru cea mai cool vară! Distracţia abia începe.

Detalii despre evenimentele din cadrul Summer Fest: www.baneasashoppingcity.ro/summerfest/

Eu planuiesc sa ajung pe acolo, poate ne vedem!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu