Cu Nivea Sun, mai aproape de vacanta!




Vacanta, vacanta, vacanta...cam astea sunt gandurile mele in momentul de fata! Si pentru ca urmeaza un weekend prelungit in care voi da o fuga pana la mare, nici nu este de mirare ca gandesc in acest mod...


Si cum soarele si pielea frumoasa nu fac impreuna casa buna, eu mizez pe protectia solara, pe care v-o recomand si voua...calduros!

Care sunt noutatile Nivea pentru acest sezon, haideti sa descoperim impreuna!

Dacă îți dorești un produs eficient dar cu o formula matasoasa si delicata care să îți lase o senzație lejeră pe piele și să se absoarbă rapid, alege uleiul de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30 (disponibil si in SPF 20) a cărui formulă transparentă oferă pielii un glow demn de admirat.




Dacă îți dorești o aplicare mai ușoară și extrem de rapidă, adaugă în geanta de plajă spray-ul din aceeași gamă. Nu-ți fă griji dacă vrei să te bucuri de o baie în mare, uleiul și spray-ul sunt rezistente la apă. Cu toate acestea, pentru a spori protecția și eficiența acestora, îți recomandăm să le aplici în mod repetat, filtrele eficiente UVA/UVB te vor proteja de soarele arzător si iti protejeaza pielea in profunzime.




Datorită extractului natural din plante (rădăcină de licorice sau lemn dulce in medicina chinezeasca), care stimulează producţia de melanină proprie pielii, te vei bucura de un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Folosește-le în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural.
100% bronz natural, 0% autobronzant.


Dacă rutina ta de îngrijire și protecție este mai clasică, optează pentru loțiunea rezistentă la apă NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 50 (disponibile si in SPF 20 si 30) ce asigură protecţie de încredere şi același bronz irezistibil. Cu același conținut de rădăcină de licorice care maximizează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină, produsul oferă un bronz natural, intens, irezistibil de frumos.




Nu uita de tenul tău! Crema pentru faţă cu protecţie solară şi efect de bronzare NIVEA Sun Protect & Bronze FPS 50

Special destinată pielii sensibile a tenului, crema pentru față cu protecţie solară şi bronzare rapidă de la NIVEA Sun Protect & Bronze asigură o protecție eficientă împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung și oferă tenului tău un aspect de bronz natural și uniform.




Folosește-o în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural. 100% bronz natural, 0% autobronzant.


Ce mai aștepți?
Sună-ți prietenii, fă-ți bagajele și dă startul verii cu bronzul irezistibil de la NIVEA SUN!

Voi ce planuri de vacanta v-ati facut pentru vara asta? Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

6 comentarii:

  1. In acest weekend vom pleca si noi la mare :) O sa fie foarte cald! Sa va distrati frumos!va pup

    RăspundețiȘtergere
  2. distractie placuta, la mare este cam racorica inca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello Camelia,
    Exactly the one that i actualy use.
    Great product, tha nk you for the presentation.
    xx
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/06/mes-essentiels-ete-my-summer-essentials.html

    RăspundețiȘtergere