B.U. in action Shower Cream - noutati!





Dragile mele, asa, dis de dimineata vin cu noutatile B.U. care sa ne ajute sa ne incepem ziua mai pline de energie!



B.U. aduce în prim-plan în această vară o prăjitură delicioasă... nu la micul dejun, ci la duÅŸ! Gamei de geluri de duÅŸ in action i se alătură  Lemon & Vanilla Mousse.

O combinaţie YUMMY

Feel Positive este vibraţia acestei veri! Crema de duş B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse, cea mai recentă lansare a gamei, combină două ingrediente savuroase, într-un mix de prospeţime şi delicateţe. Lămâia are proprietăţi de curăţare şi tonifiere a pielii şi îi conferă o strălucire aparte, pentru senzaţia instantă de energie. Vanilia, pe lângă mirosul seducător, are efect antioxidant, lăsând pielea suplă şi parfumată timp îndelungat.




Complex hidratant ce răsfaţă pielea 

Formula îmbogăţită cu complexul Nutri-Moist System conÅ£ine agenÅ£i emolienÅ£i ce hidratează ÅŸi catifelează epiderma. Textura cremoasă este ca o atingere delicată, iar spuma parfumată transformă minutele în duÅŸ într-o experienţă senzorială ce combină aromele yummy cu îngrijirea intensă a pielii. Hidratare ÅŸi îndulcirea fiecărei dimineÅ£i – momentele de îngrijire se transformă într-un ritual pastelat de răsfăţ nu doar pentru piele, ci ÅŸi pentru simÅ£uri.




Crema de duş B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse este doza zilnică de prospeţime şi hrănire a pielii într-o combinaţie delicioasă!

Cremele de duş B.U. in action sunt disponibile în urmatoarele variante:





B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered!
B.U.  in action My Yummies! Pistachio & Macaron – and get spoiled!
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy!

B.U. in action shower cream, 250 ml 9 lei

Ce spuneti, voi pentru care varianta optati? Eu trebuie sa recunosc ca sunt in mare dilema, dar cu siguranta mi-ar placea sa incerc noua varianta, suna atat de bine!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu