Tinerete si frumusete impreuna cu Biocyte!





Dragile mele, asa cum zi de zi constatam evolutia in diverse domenii, nici partea de beauty nu ramane pe loc. Sunt schimbari, s-a inteles intr-un final ca frumusetea vine din interior si nu numai ca s-a acceptat acest fapt, dar s-au cautat si solutii care sa imbunatateasca acest aspect.



Nutricosmetica este un concept care îmbină principiile nutriÈ›iei cu cele ale frumuseÈ›ii, sub forma nutricosmeticelor, cunoscute È™i ca suplimente de frumuseÈ›e sau produse de frumuseÈ›e. Nutricosmeticele sunt produse de înfrumuseÈ›are care includ suplimente alimentare, băuturi È™i alimente de înfrumuseÈ›are, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătățirii, regenerării sau sănătății părului, unghiilor È™i pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare etc) – susÈ›inerii frumuseÈ›ii din interior.

Nutricosmetica, metoda de infrumusetare promovata de Biocyte a fost lansata initial in Japonia, apoi in SUA. Deoarece frumusetea vine din interior, Biocyte ne ajuta sa ne pastram tineretea, sanatatea si vitalitatea.
Biocyte dispune de o paleta larga de produse, revenind pe piata din Romania cu produse anti-aging, cu efect de lifting sau orientate catre sanatatea firului de par, avand la baza acid hialuronic, colagen si respectiv keratina.

 Pierderea fibrelor de colagen din piele determinata de socurile climatice, stres, expunerea la soare, poluare, vârsta si dieta, determina reducerea densitatii pielii, pierderea volumului facial, slabirea tesuturilor si aparitia ridurilor profunde.


Biocyte Hyaluronic Forte® contribuie la intarzierea procesului de îmbatrânire a pielii si la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului si elastinei. Aspectul pielii este vizibil întinerit.
Constituent cutanat, acidul hialuronic poate absorbi o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decât greutatea sa, având un rol esential în refacerea conturului facial si în hidratarea pielii.  Se recomanda în cazul pielii deshidratate, pierderii  elasticitatii si în cazul senzatiei de „piele care tine”.




Biocyte Hyaluronic Forte® are cea mai mare concentratie de acid hialuronic de origine vegetala pentru uz intern (200 mg) de pe piata. Cutia contine 30 de comprimate si are ca mod de administrare 1 comprimat pe zi, intr-o cura de minim 3 luni. Rezultatele nu intarzie sa apara: prevenirea ridurilor, hidratarea si repararea tenului in profunzime, imbunatatirea elasticitatii pielii.

Colagenul este principala proteina care asigura structura si densitatea pielii. Cu trecerea anilor, productia de colagen scade, ducand astfel la aparitia ridurilor.


Biocyte Resveratrol Forte® contribuie la cresterea nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurand protectie impotriva radicalilor liberi si actioneaza ca un scut de protectie impotriva procesului de imbatranire.




Radicalii liberi au un efect nociv asupra tesuturilor si celulelor, fapt ce duce treptat la imbatranirea prematura, la slabirea sistemului cardiovascular si la modificarea functiilor cognitive.Biocyte Resveratrol Forte®  este indicat persoanelor care acuza o stare persistenta de oboseala, precum si presoanelor care doresc sa previna imbatranirea corpului si a pielii.Cutia contine 40 de capsule si are ca mod de administrare 1 capsula pe zi, intr-o cura de minim 3 luni.

Trebuie sa va spun ca eu cred in aceste concepte, si sunt sigura ca si voi ati vazut diferenta intre o frantuzoaica de 70 de ani si o romanca, ce inseamna sa iei aceste suplimente si ce inseamna sa te neglijezi. Asa ca sfatul meu este sa incepem de astazi sa avem grija de noi, atunci cand efectele trecerii timpului nu sunt inca devastatoare.


Voi ce parere aveti? Sunteti adeptele suplimentelor sau inca nu v-au convins? Va astept cu drag parerile!

KISSES!

Produsele Biocyte sunt disponibile in Farmaciile Help Net selectionate.

CONVERSATION

3 comentarii: