O vara fara griji cu L'Erbolario!
Dragile mele, vara este deja aici...capricioasa ca noi toate, cu zile mai insorite sau mai innorate...Dar asa cum va tot spun de ceva vreme norii nu reusesc sa opreasca radiatia solara, asa ca avem nevoie de protectie. Nici una dintre noi nu isi doreste sa imbatraneasca prematur, nici macar la nivel vizual, sunt absolut sigura de acest lucru!!!!


Soarele este unul dintre cei mai buni prieteni ai frumuseții, iar amintirile unei veri fascinante se pot întipări rapid în minte, dar mai ales pe piele. Pentru a profita la maxim de soare și a căpăta un bronz cât mai strălucitor și sănătos, L’Erbolario propune produse eficiente, dedicate diferitelor tipuri de piele sau diferitelor momente ale expunerii.

Produsele conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, calmante, cu o eficiență deosebită, ce pot fi aplicate ușor, oferind pielii un confort absolut. Ele garantează maximum de protecție și reduc efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile pentru îmbătrânirea pielii.

Cremă de protecţie solară cu extract de mac californian SPF50: formula sa este creată pentru persoane cu piele delicată, deschisă la culoare, predispusă la roşeaţă, fiind ideală pentru primele zile de expunere la soare şi pentru copii. Are o consistenţă foarte plăcută, putând fi aplicată cu mare uşurinţă pe față și corp.

Preț: 67.99 de lei

SpraySole cu ulei de argan și extract de goji SPF30: produsul este rezistent la apă, oferind un efect extrem de revigorant. Datorită proprietăților lor antioxidante, uleiul de argan și extractul de goji fac din acest fluid un aliat în păstrarea tinereții pielii.
Preț: 85.99 de lei

Ulei de plajă elasticizant cu gălbenele, jojoba&coajă verde de nucă SPF6: produsul este un „ulei uscat”, plăcut de folosit şi rezistent la apă, recomandat pentru bronz rapid și intens. Graţie noilor tehnici de purificare, textura uşoară facilitează aplicarea şi înlătură obişnuitele inconveniențe: nu unge, nu pătează, nu lasă pielea alunecoasă şi, mai ales, nu atrage nisipul.
Preț: 77.99 de lei

Unguent superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă&aloe FĂRĂ FILTRE: dedicat persoanelor cu pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Fără filtre de protecţie solară este  bogat în elemente nutritive şi calmante, pentru a asigura confort şi splendoare pielii, în timpul şi după expunerea la soare. Preț: 86.99 de lei
Soleombra Emulsie fluidă după plajă cu ceară de orz &unt de karite: potrivită pentru față, dar și pentru corp, aceasta restabilește procentul corespunzător de hidratare a epidermei, o hrănește în profunzime, asigurându-i un aspect moale şi înlăturând pericolul descuamării, întărește mecanismele de apărare, pregătind-o pentru a înfrunta dificultăţile din ziua următoare. Se aplică după duș pe zonele în care pielea este extrem de întinsă sau foarte înroşită.
Preț: 82.99 de lei

Nu as sti sa va spun de ce am asa o mare slabiciune pentru produsele L'Erbolario in general! Sa fie aroma mai mult decat imbietoare? Sa fie ambalajele care sunt atat de dragute? Sa fie desenele florale de pe ambalaj? De calitate nici nu mai vorbesc, stiti doar ca este la superlativ! Toate la un loc dau nastere unor produse de care ma declar indragostita, asa ca va invit si pe voi sa le testati in farmaciile Sensiblu!

Voi ati incercat vreunul dintre aceste produse? Si daca da, cum vi s-a parut? Sunt curioasa sa aflu si opiniile voastre!

KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu