Foreo, un mic....MAAAAARE ajutor!




Dragile mele, astazi va povestesc despre un ajutor pe care eu il consider deja de nepretuit in rutina mea de ingrijire!



Despre ce este vorba...aflati imediat!

Compania suedeză inovativă FOREO surprinde industria de frumuseÈ›e prin gama sa nouă È™i emblematică de dispozitive pentru îngrijirea tenului care surclasează produsele cosmetice È™i oferă un mod mai inteligent È™i mai eficient de îngrijire a pielii. Ne curățăm feÈ›ele în acelaÈ™i mod de secole - a venit timpul să facem o schimbare!




FOREO prezintă gama LUNA™, un set revoluÈ›ionar de perii T-Sonic™ pentru curățarea feÈ›ei È™i anti-îmbătrânire, adaptat nevoilor unice de îngrijire a tenului ale fiecărei persoane.




Oferind un mod complet nou de îngrijire a tenului, secretul LUNA™ constă în:

 PulsaÈ›ii T-Sonic™ (transdermice sonice) direcÈ›ionate printr-o suprafață unică a periei formată din puncte tactile moi din silicon ce permit o curățare mai profundă È™i mai delicată. Aceste pulsaÈ›ii ajută la scoaterea impurităților, sebumului È™i resturilor de machiaj, îmbunătățind astfel absorbÈ›ia produselor de îngrijire a pielii È™i pregătind tenul bărbaÈ›ilor pentru un bărbierit mai precis È™i mai fin.




 Siliconul moale al LUNA™ este ultra-igienic, se simte extraordinar pe piele È™i este compatibil cu utilizarea tuturor produselor de curățare, gelurilor È™i cremelor neabrazive standard.

• Dispozitivele LUNA™ sunt 100% impermeabile È™i oferă peste 300 de utilizări cu o singură încărcare, au o garanÈ›ie limitată de 2 ani È™i o garanÈ›ie de calitate de 10 ani È™i nu necesită capete de perii de înlocuire.

FOREO prezintă 3 game de dispozitive:


LUNA™ - ÃŽngrijire totală de frumuseÈ›e




Produsul reprezentativ al gamei LUNA™ în acest moment, LUNA™ oferă un ten mai radiant È™i mai tineresc, dacă este folosit timp de 2 minute dimineaÈ›a È™i seara. ÃŽn plus față de curățare, LUNA™ oferă È™i un mod anti-îmbătrânire pentru a reduce semnele vizibile de îmbătrânire, are 8 viteze pentru confort optim È™i eficiență È™i este disponibil în 3 modele adaptate la diferite tipuri de ten: normal/sensibil, mixt È™i foarte sensibil.

PreÈ›: 799 RON

LUNA™ mini - Curățare delicată, profundă

Un dispozitiv mic È™i stilat de curățare cu puncte tactile din silicon moi, adecvat pentru toate tipurile de ten, LUNA™ mini promite un ten mai curat, mai strălucitor È™i cu aspect mai sănătos în doar 3 zile. Rutina sa profundă, dar delicată se simte ca un mini tratament facial la fiecare utilizare, deoarece porii sunt curățaÈ›i de impuritățile care pot provoca imperfecÈ›iuni. Disponibil în 5 culori.




PreÈ›: 599 RON

LUNA™ for MEN - Pregătirea supremă pentru bărbierit




Concepută special pentru tenul bărbaÈ›ilor, această abordare elegantă a dispozitivului LUNA™ asigură un bărbierit mai precis È™i mai fin după 1 minut de utilizare, eliminând impuritățile pielii È™i prevenind iritaÈ›ia după bărbierit. O soluÈ›ie adecvată pentru duÈ™ È™i care oferă un aspect matinal mai proaspăt după o singură utilizare, acest dispozitiv reprezintă o inovaÈ›ie radicală în domeniul îngrijirii tenului bărbaÈ›ilor.

PreÈ›: 799 RON




În plus față de îngrijirea tenului, FOREO schimbă îngrijirea orală cu 2 game extraordinare:


ISSA™ - Pasul următor în îngrijirea orală

Periuța de dinți electrică ISSA direcționează tehnologia cu impulsuri sonice pentru a sparge și elimina tartrul, prevenind acumularea de tartru și cariile, precum și petele, albind și iluminând dinții. În acest timp, perii din silicon masează confortabil gingiile și împiedică periajul în exces, prevenind retragerea gingiilor și deteriorarea smalțului dinților.




PreÈ›: 799 RON


ISSA™ mini – O periuță de dinÈ›i electrică pentru copii!

ISSA™ mini este prevăzută cu ajutoarele de zâmbet „Glee” (față fericită) È™i „Glum” (față încruntată) pentru a nu vă abate de la rutina de periaj. „Glee” apare după 2 minute de periat, „Glee” È™i „Glum” se aprind împreună dacă periajul a durat mai puÈ›in de 2 minute È™i „Glum” apare dacă nu aÈ›i folosit periuÈ›a timp de 12 ore - fiind È™i un mod excelent prin care părinÈ›ii pot monitoriza obiceiurile de periaj ale copiilor.
PreÈ›: 499 RON


Dispozitivele FOREO sunt disponibile exclusiv în parfumeriile Douglas.


Ce parere am eu!





Va spun din start ca nu am incercat alte dipozitive electice de curatare, desi exista pe piata diverse tipuri de perii, deci din acest punct de vedere nu as putea face o comparatie!

Dar, aici este un dar...nici nu am fost curioasa sa incerc aceste perii, pentru ca mi s-au parut prea agresive! Asta pana acum, pana la Foreo! Mi-a inspirat incredere de la prima vedere, siliconul din care este confectionat dispozitivul este moale si fin, atat de fin incat pana si Beatrice si-l aplica pe fata!!! Ii place tare mult pana si ei modul gentil in care vibreaza, bine ea nu isi curata propriu-zis fata, isi face doar un masaj, hahaha! Nu va mai spun cat sunt de dragute si frumos colorate! Cele mici Foreo Luna Play par niste macarons, nu vi se pare?




Dar va spun ca este o placere sa il folosesti, curata minunat si chiar se vede diferenta in profunzimea porilor, care odata curatati par chiar mult mai redusi in dimensiune. Mi se pare tare important, pentru ca mai ales acum, vara, datorita prafului si impuritatilor adunate, porii se pot inflama si sa avem parte de nedoritele si monstruoasele comedoame/"cosuri".

Este usor, in doua minute ai un ten perfect curatat fara nici un efort.




Dimineata folosesc gelul special pentru curatare si mi se pare foarte important acest lucru pentru ca acesta activeaza si stimuleaza curatarea in profunzime gratie extractelor de mandarina si bergamota foarte bogate in vitamina C cu rol antioxidant dar si hidrateaza, hraneste si protejeaza tenul datorita uleiului de caisa. Tenul arata minunat, curat si foarte-foarte moale.




Exista bineinteles si un gel de curatare pentru seara, poate fi folosit pentru toate tipurile de piele. Odata aplicat acest gel se transforma intr-un fel de lapte cremos, catifelat. Are in compozitie pudra de meteorit care ajuta sa obtii un ten foarte bine curatat, stralucitor, sanatos. Are 97% extracte naturale, printre care si cel de migdale dulci care hraneste tenul in profunzime lasand-ul extrem de catifelat.




Nu am fost niciodata un mare fan al gelurilor pentru curatat fata, tot timpul am avut senzatia ca la sfarsit raman cu un ten uscat, mult prea degresat pe care ma chinuiam sa il hidratez dupa aceea. Dar uite ca intotdeauna exista si o varianta care sa ne priasca si in cazul meu s-a dovedit a fi Foreo. Sunt mai mult decat incantata de aceasta combinatie pe care o utilizez cu sfintenie dimineata si seara si tenul meu are un alt glow.




Iata de ce mi se pare atat de important sa dam o sansa unor lucruri noi, sa incercam si sa nu ramanem cantonate pe o idee fixa pentru ca nu stii niciodata ce produse inovatoare pot face tenul sa fie asa cum ai visat!

Dragile mele, astept cu drag si parerile voastre. Daca ati auzit de produs, poate ca cineva deja l-a folosit pentru ca stiti bine ca in afara tarii noastre lucrurile se misca cu un alt ritm. Sunt curioasa daca vi se pare un produs interesant pentru voi, vreau si parerea voastra!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu