Mihai Albu - scrie povestea pantofilor de succes!





Astazi veau sa va dezvalui o parte dintr-o poveste...A mea, bineinteles! In urma cu 13 ani ma pregateam de nunta! Era perioada aceea frumoasa, plina de emotie, in care imi doream sa ma ocup de toate detaliile si chiar asta am facut...am stabilit totul destul de usor pentru ca stiam clar ce vreau, intotdeauna am fost o persoana extrem de hotarata, asta pana am ajuns la rochie si pantofi...Ei bine, am ales si rochia la targul de nunti de la Mariott cum era pe vremea aceea, am luat-o si pe cea de-a doua ulterior pentru ca parca imi mai doream si altceva si am ajuns si m-am blocat la pantofi...

Da, am cautat in Timisoara, in Budapesta fara succes, am revenit in Bucuresti si am luat magazinele la rand, mai era mai putin de o luna pana la nunta si era detaliul care lipsea, iar eu imi doream sa stau linistita! Voiam ceva altfel, pana la urma poate nu chiar pantofi, as fi vrut mai degraba o pereche de sandale in care sa ma simt confortabil si sa pot dansa toata noaptea...doar era luna august!

Cand imi pierdusem speranta, ei bine, am gasit sandalele de care m-am indragostit la Mihai Albu...Cu tocul mai special, modelul intre degete, cu strasuri si siret pe glezna m-a cucerit fara drept de apel...Si daca i-au placut si mamei si i s-au parut deosebite, am fost complet multumita de alegerea facuta.

Asa ca istoria mea cu brandul Mihai Albu este foarte frumoasa, de suflet si de aceea am vrut sa aflati si voi detalii despre noutatile pe care ni le pregateste!



Nu cred că există vreo femeie care să nu iubească sincer, pasional ÅŸi necondiÅ£ionat… pantofii. Cu cât mai mulÅ£i, mai originali ÅŸi mai trendy, cu atât mai bine! Åži, dacă vrem să beneficiem de cele mai chic noutăţi în materie de încălţăminte ÅŸi accesorii, de calapoade elegante, dar comode ÅŸi de modele în tendinÅ£e, atunci colecÅ£ia de vară 2016 a designerului Mihai Albu este exact ce ne trebuie: calitatea impecabilă a pantofilor de designer la preÅ£uri accesibile, pe www.mihaialbu.ro.


ICE, ICE, BABY




CreaÅ£ia cea mai nouă semnată Mihai Albu, “Ice”, este absolutely refreshing. Despre ce este vorba? Despre tocul original, sculptat manual sub forma de cub de gheaţă, folosit atât pentru Ice Sandals, 800 lei, cât ÅŸi pentru  Ice Shoes – nude sau maro, 900 lei. TransparenÅ£a ÅŸi structura tocului  imită o bucată răcoritoare de gheaţă, perfect potrivită pentru ne menÅ£ine într-o formă cât mai trendy & fresh în zilele ÅŸi serile caniculare de vară.


GOLD FEVER




Cu siguranţă cele mai preţioase şi mai spectaculoase creaţii pe care Mihai Albu le propune pentru sezonul cald 2016 sunt sandalele şi pantofii Stealth, cu toc metalic atipic, ca o coloană proiectată cu arhitectură specială (preţurile modelelor Stealth pornesc de la 1.000 lei).


“Pasiunea pentru metalele preÅ£ioase se regăseÅŸte nu numai în tocurile metalice Stealth, cu formă specială, ci ÅŸi la nivelul nuanÅ£elor - de auriu, bronz ÅŸi argint. Dar ÅŸi la nivelul texturii metalizate a pielii pe care am folosit-o la multe dintre creaÅ£iile acestui sezon”, ne dezvăluie designerul Mihai Albu.

Preferatele noastre: Argento, Danna şi Stealth Sandals (modele între 700 si 1.200 lei), din piele ştanţată ori din piele texturată lucios, cu efect de staniol.



RAINBOW




Vara aceasta se poartă nuanţele pastelate, precum roz, nude ori bleu. Însă, în egală măsură, şi culorile vii, efervescente rămân la fel de trendy ca şi în sezonul trecut.
Ghidul de bună purtare a culorilor ne lasă imaginaÅ£ia să decidă, indiferent dacă alegem variantele uni (pantofii ciclam, cobalt, albastru electric sau cei roÅŸu-intens cu fluturi, model Stealth, 1.100 lei sau Slinback, 1.000 lei). Sau dacă optăm pentru combinaÅ£iile excentrice de culori, aÅŸa cum este cazul sandalelor din piele în 4 culori, Rainbow - variantele cu toc evazat de 7,5 cm (700 lei)  sau de 13 cm (850 lei).


AS NUDE AS POSSIBLE







Cât mai transparente, aproape invizibile – aÅŸa sunt sandalele cu care Mihai Albu ne surprinde vara aceasta.
“ÃŽntotdeauna mi-a plăcut să creez sandale cât mai delicate ÅŸi mai senzuale, care să pună în valoare feminitatea ÅŸi să lase să se vadă fiecare centimetru din pielea piciorului”, mărturiseÅŸte Mihai Albu.
PoÅ£i, aÅŸadar, opta pentru barete cât mai subÅ£iri (Wanna Sandals din piele texturată, 900 lei sau LuckyHit - sandalele din piele întoarsă, 449 lei, oferta specială a lunii, pe www.mihaialbu.ro). Ori Crystal Flats, 400 lei – sandale cu talpă joasă ÅŸi prinderi minimale într-o singură baretă subÅ£ire. Sau îţi poÅ£i alege unul dintre modelele cu benzi din material transparent ÅŸi incolor, urcând, seducătoare până la gleznă ÅŸi închise la spate cu fermoar delicat, precum sandalele As Nude as Possible, 1.050 lei.


BUTTERFLY EFFECT







Da, ştim, accesoriile fac diferenţa şi creează acel plus de originalitate pe care toate ni-l dorim atât de mult! Atât la pantofi, cât şi la sandale şi poşete, delicatele fundite-fluture realizate manual din piele colorată sau metalizată au invadat colecţia de vară 2016 de pe www.mihaialbu.ro.
De la balerini din piele roz sau argintie, Butterfly, 450 lei la sandalele din piele metalizată BU3FLY, 750 lei şi la Slingback - pantofii cu călcâi decupat şi doi fluturi aplicaţi spre vîrf, 1.000 lei. Ori la sandalele şi pantofii peep-toes Flowers, 1.600 lei (cu flori multicolore aplicate lateral sau pe călcâi şi toc), toate perechile astfel accesorizate par desprinse din fantezia veselă a unei zile de vară.


ALBU SI ALB @ FEMEI PE MATASARI

Schimbă oraÈ™ul prin frumuseÈ›e! Acesta este îndemnul adresat femeii moderne prin “Festivalul Urban Femei pe Mătăsari”, È›inut È™i anul acesta în BucureÅŸti, pe str, Mătăsari, chiar în prag de vară (27-29 mai).

Schimbă ora
È™ul prin frumuseÈ›e - o provocarea căreia designerul Mihai Albu ÅŸi creatoarea de modă Alexandra Calafeteneau i-au dat soluÈ›ii ingeniose în prezentarea de moda inedită din deschiderea festivalului. 






Cum? Prin pantofii cu tocuri arhitecturale, Stealth si Ice, prin cei în nuanţe pastelate de roz, accesorizaţi cu fluturi, ca si prin sandalele transparente As Nude as Possible - cele mai noi creatii semnate Mihai Albu, extrem de hot&trendy pentru vara aceasta. Puse în evidenţă de
ținutele all white, de un alb impecabil din neopren, lână, tul şi mătase, cu decupaje geometrice din colecția Reborn by Alexandra Calafeteanu.






"Feminitate. Frumuse
È›e. Farmec ÅŸi eleganţă aparte. Acestea sunt elementele care mă inspiră È™i pe care vreau, prin creaÅ£iile mele îndelung gândite, să le pun, la propriu, la picioarele fiecărei cliente.”, a declarat Mihai Albu în culisele prezentării de modă din deschierea Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.






Produsele Mihai Albu, atât cele din colecţia de vară 2016, cât şi creaţiile unicat, personalizate, pot fi comandate din showroomul din Bd. Mărăşeşti nr. 125, Bucureşti sau din boutique-ul online
www.mihaialbu.ro.


Voua care model v-a atras atentia? Cum vi se pare noua colectie? Eu va spun sincer ca m-am indragostit de cateva modele!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nici nu stiu ce as alege, crede-ma! Ma bucu ca si tie iti plac! Te pup draga mea Coco!

      Ștergere
  2. Marea majoritate imi plac si mie!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow ce frumosi sunt, imi plac Rainbow si Butterfly Effect.

    Sa ai o vara frumoasa draga mea!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello Camelia,
    Lovely ost with a great selection.
    Thanks for sharing.
    Wish you a fab weekend!

    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/05/bien-s-hydrater-en-ete-stay-hydrated-in-the-summer.html

    RăspundețiȘtergere
  5. The first sandal is awesome!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    RăspundețiȘtergere