I simply LOOOOVE Il Passo!





Dar asa este ca nu va spun o noutate? Sunt convinsa ca ati observat ca de cele ,ai multe ori in articolele mele fashion apare o pereche de incaltari Il Passo!

V-am mai spus-o cred si cu alta ocazie ca muuulte dintre sandalele mele si aproape toate cizmele sunt Il Passo! De ce? Este simplu, le gasesc pur si simplu irezistibile, nu sunt ieftine dar sa fim seriosi, nici nu arata ieftin, lucru de care eu ma feresc teribil! Chiar cred cu tarie ca incaltarile sunt cele care atrag privirile in prima clipa! Sau mi se pare doar mie? Voi ce parere aveti?

Pe blogul meu gasiti si wishlist-uri din diverse sezoane, pe care le-am indeplinit partial, dar credeti-ma este foooarte bine partial, eu am fost multumita. Cred ca numai iarna trecuta mi-am luat patru perechi de cizme, bocanci, ghete, etc...

Ce nu am eu de la ei, nu am nici o geanta cred, nu stiu de ce...dar in sezonul acesta am vazut una cu floricele, care m-a atras foarte tare. Am gresit, am o geanta plic rosie...dand o cautare si rasfoind postarile mele am vazut-o...






Plus alte cateva care nu imi dau pace sa dorm la ora asta...visez doar genti!












Apoi sandalele, vai de mine, nu stiu ce as alege mai intai...Nu, bineinteles ca nu am nevoie de nici o pereche, dar eu nu merg pe principiul sa imi cumpar atunci cand mi s-a deteriorat o pereche, cumpar ce imi place, cand vad ceva ce imi place, pentru ca se va gasi cu siguranta si momentul potrivit pentru a le purta!

Asadar, iata si o scurta selectie cu cele mai iubite sandale ale sezonului!














Imi este atat de greu sa ma hotarasc ce voi cumpara, incat nu stiu cum voi decide! Dar ar fi minunat sa castig la Lotto intai...

Voi ce ati alege din selectia mea? Sunt curioasa si poate alegerile voastre ma vor determina si pe mine sa fiu mai hotarata!

Va astept cu drag parerile, optiunile!

KISSES!


CONVERSATION

9 comentarii:

  1. Ce faine sunt, imi plac toate! Posetele sunt superbe!
    Sa ai in continuare o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac tare sandalele cu ciucurei, cele negre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de frumoase in realitate, si desi privind fotografiile aveam senzatia ca banda aurie de la glezna este dintr-un metal rigid, ei bine, m-am inselat. eEste dintr-o piele moale si confortabila! Grozava alegere Aurora! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  3. All the pieces in this post are so stunning. Love all the pink bags here.

    RăspundețiȘtergere
  4. superbe, dar ce-mi place gentuta cu palarieeeee....

    RăspundețiȘtergere