Colectie noua la 8 Jewellery




Dragii mei, saptamana trecuta am participat la un eveniment frumos dedicat bijuteriilor de lux...



O bijuterie poate fi doar un accesoriu care completează o È›inută sau poate fi o semnătură a personalității purtătorului. ÃŽn spatele unei bijuterii unicat, din material preÈ›ioase, se poate ”citi” o poveste unde rafinamentul È™i emoÈ›ia creează un dans spectaculos, dedicate doar È›ie. ÃŽn magazinul 8 Jewellery poÈ›i intra în universul bijuteriilor unicat, create din aur, diamante È™i alte pietre preÈ›ioase! Aici, un consultant specializat îți va fi ghid în călătoria în care vei descoperi bijuteria creată să ”vorbescă” despre tine.




Saptamana trecuta s-a lansat noua colectie 8 Jewellery, eveniment ce s-a bucurat de prezenta numeroarelor personalitati si vedete. Catalin Botezatu s-a inscris in lista clientilor de diamante pure, dorind sa achizitioneze o cruce din nestemate, ce valoreaza peste 30.000 euro. Iar Adelina Pestritu a probat cateva inele de logodna, ce depasesc suma de 25.000 de euro. Monica Iargar, Florentina Opris, Andrei Nourescu, Simona Taranu si Camelia Baltoi au fost fascinate de creatiile unicat.


Bijuterii unicat pentru personalități unice





Vrei o bijuterie doar a ta? Atunci trebuie să cunoști și să încerci creațiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery! Rigorile bijutierilor germani și dorința Casei de a crea dintr-o bijuterie o extensie a personalității celui care o alege, a transformat din colecția proprie o adevărată demonstrație în arta luxului.






Se spune că o bijuterie te poate alege, pentru că într-un fel simÈ›i că ”rezonezi” cu ea! CiteÈ™ti în materialele alese È™i în strălucirea diamantelor un rezumat al unei trăiri personale, pe care o vrei încapsulată într-o bijuterie. ColecÈ›ia 8 Jewellery vorbeÈ™te despre aceste emoÈ›ii sub forma pietrelor È™i materialelor preÈ›ioase.




Creațiile 8 Jewellery s-au remarcat în lumea bijuteriilor de lux prin faptul că fiecare piesă este unică, fiind creată de un artist bijutier care a pornit pentru fiecare de la o altă sursă de inspirație. De la montură, formă, elemente inovative, precum toarta flexibilă a inelelor, pâna la aranjarea într-o anume formă a diamantelor, creațiile 8 Jewellery sunt cunoscute deja ca un punct de referință în segmental bijuteriilor de lux.


Diamantele vorbesc despre tine! Știi ce?





Bijuterii din aur de 18 K, completate de diamante îți vor transforma viziunea despre ce înseamnă un accesoriu care să te reprezinte. Diamantele, acele pietre care sunt aduse la suprafaÈ›a pământului de erupÈ›ii vulcanice È™i considerate cele mai dure materiale naturale, captivează de la prima vedere! De aceea, alegerea unor bijuterii cu diamante poate fi o reală provocare.  Aceste pietre strălucitoare care ne inspiră de generaÈ›ii prin valoarea, raritatea È™i modul prin care reflecta lumina, parcă au încapsulat în formula lor chimică cele mai tânjite calități È™i poveÈ™ti. Asocierea lor cu romantismul È™i feminitatea absolută s-a infiltrate în cultura noastră, fiind aproape dificil să alegi pentru momentele importante din viaÈ›a noastră alte pietre preÈ›ioase ca simbol. Alese cu grijă È™i montate perfect pe designul bijuteriei, diamantele sunt vedetele colecÈ›iei 8 Jewellery.




Colecția proprie, 8 Jewellery, îți pune la dispoziție propuneri fascinante de bijuterii! Cercei, inele, brățări, pandantive și coliere, toate create din aur, pe care au fost plasate diamante într-un mod prin care bijuteria va fi menită să devină piesa de rezistență a oricărei ținute. Pentru că a fost creată să fie specială, orice bijuterie 8 Jewellery se remarcă de la prima vedere prin design, devenind o bună sugestie de cadou.




Recunosc ca am fost fascinata de minunatiile care erau in magazin, locatie careia i-am trecut pragul si la evenimentul de lansare de acum un an, si ma tot gandesc la unele dintre minunatele piese care erau in acest magazin...

Am purtat:
-rochie: - Asos
-geanta: - Musette

Ce spuneti de bijuteriile prezentate? Ar putea deveni "prietenele voastre cele mai bune"? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Ce eveniment frumos si ce bijuterii de vis! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost un eveniment deosebit, intr-adevar! De bijuterii, ce sa mai spun! Spun si eu ca si tine, de vis!

      Ștergere
  2. ce dragute sunt, cine nu iubeste bijuteriile?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte elegante bijuteriile, însă rochia pe care ai purtat-o e și mai faină!
    Am remarcat și gentuța, din câte observ are flori aplicate :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult! Da, geanta are pe toata fata flori aplicate! Te pup draga mea Aurora!

      Ștergere