Implantul de sprancene, o noutate in Romania!





Sprancenele...vesnica problema a femeilor...Sa fie perfect arcuite, forma lor sa se potriveasca fizionomiei noastre, sa nu fie prea subtiri, sa nu aiba goluri...toate, dar absolut toate dilemele noastre in privinta sprancenelor sunt pe cale sa dispara!



Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania – iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic: Implantul de sprancene.

In compania unor parteneri de exceptie, Darius Stanese si Esteworld au pregatit invitatilor o adevarata experienta beauty, care a debutat cu varianta concentrata a “ghidului implantului de sprancene” si a continuat cu descoperirea manierei ideale de intretinere si machiere a sprancenelor post-implant, Mirela Dumitru – National Brow Artist Benefit Cosmetics, demonstrand de asemenea, cat de usor poate fi pusa in valoare forma sprancenelor cu ajutorul noilor produse de make-up concepute de catre specialistii apreciatului brand american.




Mai mult decat o tehnica revolutionara, implantul de sprancene se doveste a fi atat solutia mult asteptata de catre femeile care se confrunta cu probleme reale raportate la integritatea sprancenelor cat si dovada ca perfectiunea nu mai reprezinta un ideal intangibil. Prin parteneriatul cu Esteworld, Darius Stanese isi continua misiunea de deschizator de drumuri, expertiza acumulata in cei peste zece ani de activitate, permitandu-i sa isi aduca un aport notabil la reusita deplina a operatiei de implant de sprancene.

“Pentru ca in prezent sunt foarte putini medici specializati pe operatia de implant de sprancene si doar o mica parte dintre acestia pot realiza o operatie impecabila din punct de vedere estetic, viziunea unui designer de sprancene se dovedeste a fi atat utila, cat mai ales (absolut) necesara. Medicii stiu foarte bine cum sa realizeze operatia din punct de vedere tehnic, insa nu exceleaza in alegerea unei forme potrivite a sprancenelor pe o fizionomie anume. Este extrem de greu pentru un doctor angrenat pret de trei ore intr-o operatie meticuloasa sa mai aiba o vedere corecta de ansamblu asupra formei sprancenelor. Aici intervine rolul meu de specialist in design-ul de sprancene. Fiecare femeie are anumite particularitati ale fizionomiei, acesta fiind si motivul pentru care forma sprancenelor nu poate fi una standardizata. Sprancenele trebuie sa fie unice, la fel ca femeia care le poarta.” – afirma Darius Stanese.




In cadrul lansarii oficiale a procedurii de implant, Darius Stanese a prezentat si rezultatul primei interventii realizate in urma cu aproximativ doua luni, la clinica Esteworld din Turcia: “Am optat pentru o forma cat mai apropiata de forma initiala a sprancenelor clientei, deoarece aceasta si-a dorit sa isi reconstruiasca sprancenele asa cum le avea in trecut. Asadar avem o forma clasica cu doua treimi ascendente si o treime descendenta pe o grosime consistenta.”

Regasita de cativa ani in meniul  celor mai bine cotate clinici de chirurgie estetica la nivel mondial si certificata de comunitatea medicala internationala drept cea mai eficienta si sigura metoda de reconstructie a sprancenelor, tehnica de implant permanent a firelor de par atinge acum un nivel superior gratie initiativei iBrows Romania si Esteworld. Prezent la evenimentul de lansare, managerul spitalului Esteworld Turcia, Dr. Servet Terziler, a oferit detalii este partea tehnica a interventiei, procesul de prelevare a foliculilor pilosi, implantarea acestora si perioada de recuperare.

“Esteworld este un pion important in chirurgia plastica din Europa, iar in spitalele noastre solicitarile pentru interventii de implant de par si barba au avut intotdeauna rezultate spectaculoase. Am indraznit mai mult, iar astazi, extindem serviciile cu aceasta noua procedura- implantul de sprancene realizat in colaborare cu iBrows”, a declarat Ensar Duman, reprezentantul Spitalului Esteworld in Romania.

Concentrandu-si toate eforturile in vederea identificarii celor mai noi tehnici menite sa transforme design-ul de sprancene intr-un reper al frumusetii feminine si cunoscand in detaliu cele mai noi proceduri estetice, Darius Stanese a convins de-a lungul ultimului deceniu mii de femei sa acceseze in mod constant serviciile de pensat profesional. Experienta indelungata si numeroasele situatii particulare intalnite, l-au condus in mod inevitabil pe Darius inspre identificarea unor nevoi aparte in randul unor segmente de cliente pentru care obtinerea formei ideale de sprancene reprezenta o ecuatie de nedeslusit.




Darius Stanese nu a intrevazut niciodata in tatuajul de sprancene sau in micropigmentare, solutia pentru un look agreabil din punct de vedere estetic, cu toate ca pana de curand aceasta varianta parea sa fie singura capabila sa corecteze golurile evidente din sprancene care nu isi gaseau rezolvarea prin pensat sau prin vopsire.

Cui se adreseaza implantul de sprancene?

Operatia de implant ofera garantia celor mai bune rezultate in cazul persoanelor carora nu le mai cresc deloc firele de par in anumite zone sau chiar pe toata suprafata sprancenelor din pricina pensatului excesiv si constant timp de mai multi ani, celor care au nevoie de reconstructie partiala sau totala in urma unui accident, precum si celor care se confrunta cu goluri in sprancene sau care isi doresc pur si simplu o alta forma, mai groasa si mai conturata.

In ce consta implantul?

Implantul de sprancene presupune transplantul foliculilor pilosi din zona cefei (cei mai fezabili pentru implant din punct de vedere al fixarii) in zona sprancenelor si este una dintre cele mai superficiale operatii estetice derulate in clinicile specializate. Cu toate ca inainte de efectuarea interventiei sunt necesare toate analizele aferente unei proceduri chirurgicale cu anestezie totala, riscurile asociate si perioada de recuparare sunt minime.

Dupa ce designerul stabileste forma pe care o vor avea noile sprancene, cu ajutorul unei ustensile speciale si urmand indeaproape desenul se realizeaza inciziile in care vor fi inserati foliculii de par. Firele sunt implantate in derm, asadar este putin probabil sa se iveasca o hipersensibilitate in zona sprancenelor. In functie de necesitatile identificate, se pot implanta intre 20 si 200 de foliculi, din care ies 40 pana la 600 de fire noi.
Dat fiind ca este o operatie superficiala, nu exista restrictii legate de varsta sau de conditia medicala. De asemenea interventiile anterioare in zona oculara sau purtarea de catre pacient a ochelarilor sau a lentilelor de contact, nu influenteaza reusita operatiei.




Cat dureaza procesul de recuperare?

In aproximativ doua saptamani de la efectuarea operatiei se vindeca atat zonele din care s-au prelevat foliculii (de regula se alege portiunea mediana a cefei) cat si zonele in care acestia au fost implantati. Foliculii noi se fixeaza in decurs de trei saptamani, urmand sa recreasca in proportie de 100% in alte trei saptamani.
Intretinerea sprancenelor post-operatie presupune aplicarea zilnica a trei produse de ingrijire, acestea urmand a fi puse la dispozitie de clinica care efectueaza interventia. In primele sase luni de la implantul de sprancene nu este permisa smulgerea firelor ci doar tunderea acestora, ulterior putand fi pensate in mod firesc daca este cazul.

iBrows asigura consultul gratuit post-implant la interval de sase luni, respectiv un an, acesta incluzand doua evaluari la Darius Stanese si pensat (curatarea firelor care cresc in jurul formei create).

Vreau un implant de sprancene! Cum procedez?

Primul pas presupune vizita la studioul iBrows, in urma careia Darius Stanese stabileste oportunitatea implantului si suprafata pe care urmeaza sa fie realizat. Dupa punerea la punct a tuturor detaliilor, clienta impreuna cu Darius Stanese pleaca la clinica Esteworld din Turcia unde este asigurat intreg protocolul pre si post operatoriu. Costul total al implantului de sprancene este de aproximativ 2500 de euro, in aceasta suma fiind incluse toate cheltuielile: biletele de avion, cazarea, costul anesteziei, costul operatiei.




Lansarea in Romania a implantului de sprancene reprezinta o premiera absoluta, initiativa apartinand studioului de pensat profesional iBrows in parteneriat cu Esteworld.

Despre iBrows

iBrows Studio reprezinta locul in care sprancenele oricarei femei, incep o noua viata. Cu o experienta de aproape zece ani in universul frumusetii, Darius Stanese se numara printre cei mai talentati designeri de sprancene din Romania, rezultatele muncii sale fiind recunoscute atat de clientela fidela, alcatuita din femei ce apartin unor medii profesionale dintre cele mai diverse, stilisti, beauty editori sau persoane publice, cat si de segmentul celor care activeaza in areale specializate: make-up artisti, cosmeticiene etc. Darius Stanese este fondatorul primului studio dedicat exclusiv pensatului profesional din Romania – iBrows – si formator al viitorilor specialisti in domeniu, prin intermediul cursurilor sustinute atat in Bucuresti cat si in cele mai importante orase din tara.

Despre Esteworld

Esteworld este una dintre cele mai de incredere clinici de chirurgie plastica din Turcia, punand la dispozitie servicii de chirurgie cosmetica celor care isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul fetei, pielii sau corpului. Intelegerea nevoilor pacientilor este o componenta cheie in obtinerea unei imagini ideale a corpului, iar EsteWorld incearca sa puna in echilibru compasiunea, expertiza, arta si tehnologia pentru a oferi cele mai inalte standarde in ingrijirea medicala.




***
Pentru mai multe informatii puteti contacta:
Adina Necula | Image Consultant iBrows

Asadar dragilor, daca aveti probleme in aceasta zona, iata ca exista acum o solutie care sa le rezolve!

Cum vi se pare aceasta noua abordare a sprancenelor? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Sigur ca ar fi un tratament grozav pentru cele care vor un "enhancement" al sprancenelor. :)
    Sa ai un weekend grozav!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere