Bretonul în 2024: Un trend etern sau doar în trecere?

 

În lumea modei, tendințele se schimbă constant, iar coafurile nu fac excepție. O întrebare frecventă în rândul consumatorilor de trenduri pentru frumusețe este dacă bretonul  rămâne în vogă în 2024. Am întrebat specialiștii El Studio daca aceasta tunsoare este încă în tendințe sau a devenit doar o amintire a unor epoci trecute. 

Istoria bretonului:

Bretonul a avut o prezență semnificativă în istoria modei. Originar din Franța, bretonul a devenit un element iconic al coafurilor din anii '60 și '70 si s-a remarcat pentru versatilitatea sa și capacitatea de a accentua caracteristicile faciale. Cu toate acestea, în anii ce au urmat, a devenit subiectul unor dezbateri privind relevanța sa în lumea contemporană a modei.


Vocile specialiștilor:

Potrivit coaforilor și stiliștilor de top din industrie, bretonul nu a dispărut cu totul din peisajul modei. Cu toate acestea, trendurile recente sugerează o evoluție a formelor de breton, adaptându-se la noile cerințe ale esteticii moderne. Bretonul clasic este înlocuit tot mai des cu variante mai subtile sau creative, precum bretonul tip cortină sau bretonul lateral.


Stiluri în tendințe în 2024:
Bretonul Cortină:

Inspirat de eleganța anilor '90, bretonul de tip cortină a devenit extrem de popular în 2024. Caracterizat prin șuvițe subțiri care cad lejer pe frunte, acest stil adaugă un aer retro, într-un mod proaspăt și modern.Bretonul Lateral Asimetric:

O altă variantă în trend este bretonul lateral, care adaugă un element de asimetrie coafurii. Cu ajutorul acestei tehnici se obține o estetică modernă, sofisticată.


Bretonul Subțire-fringe:

Bretonul fringe este alegerea potrivită pentru cei care doresc să adopte o abordare mai minimalistă. Cu șuvițe delicate și ușoare, acest stil oferă un aspect proaspăt și natural.


În ciuda unor îndoieli privind popularitatea sa continuă, bretonul nu a dispărut în totalitate din sfera modei în 2024. Cu toate acestea, este clar că a suferit o transformare și a fost adaptat pentru a se potrivi cu gusturile și tendințele actuale. Cu variante moderne și creative, el continuă să fie o opțiune viabilă pentru cei care doresc să își exprime personalitatea și să adopte un stil unic. 

Vrei si tu o schimbare de look? Specialiștii El Studio te așteaptă!


www.el-studio.ro


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu