Igienă orală completă asigurată de Lacalut® aktiv!



lacalut

 

      

Boala parodontală, cunoscută și sub denumirea de „boala gingiilor”, este o afecțiune cronică a țesuturilor care susțin dinții, respectiv gingiile, osul alveolar și ligamentele parodontale. Această boală poate progresa în diferite stadii, de la gingivită (o formă ușoară), la parodontită (o formă mai gravă). Este cauzată de bacteriile care se acumulează în placa dentară și în tartru, care pot irita gingiile și duce la inflamație.


Gingivita este primul stadiu al bolii parodontale și se caraterizează prin inflamația gingiilor, sângerare la periaj și sensibilitate gingivală. Cu o igienă orală adecvată și cu o curățare profesională a dinților, gingivita este reversibilă. Însă, netratată corespunzător, ea poate progresa la stadiul de parodontită, moment în care inflamația afectează și osul care susține dinții. Simptomele parodontitei includ sângerare gingivală, inflamație, retracție gingivală, formarea de buzunare parodontale și pierderea de os alveolar. Boala parodontală provoacă durere, apar dificultăți de mestecare, probleme de vorbire și în final pierderea dinților.

Cauza principală a bolii parodontale o reprezintă acumularea de bacterii care formează placa dentară și tartrul. Factorii de risc ai îmbolnăvirii includ fumatul, diabetul, predispoziția genetică, stresul, alimentația necorespunzătoare și modificările hormonale.


lacalut


Lacalut® aktiv este o pastă de dinți profesională, recomandată pentru igiena orală zilnică, în special în cazul persoanelor care prezintă probleme ale gingiilor și simptome ale parodontozei, inclusiv celor care suferă de boala parodontală.

Combinația specială de ingrediente active din Lacalut® aktiv combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană și acționează în același timp împotriva formării cariilor. Eficiența pastei de dinți Lacalut® aktiv este confirmată de studii clinice. 

Sigur că nu este suficient doar să ne spălăm de minim două ori pe zi pentru un zâmbet frumos și sănătos. Medicii stomatologi ne recomandă să completăm rutina igienei orale prin folosirea aței dentare, a apei de gură, dar și a dușului bucal. Periuța de dinți Lacalut® aktiv are o formă specială ce oferă o curățare temeinică, inclusiv în spațiile interdentare, acolo unde o periuță de dinți obișnuită nu poate ajunge, iar apa de gură  Lacalut® aktiv, folosită înainte de periaj îndepărtează placa bacteriană, iar după periaj inhibă formarea tartrului și previne gingivita.


Lacalut® aktiv - Împotriva sângerilor gingivale!

 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu