Cum îți îngrijești părul după excesele de styling din perioada sărbătorilor de iarnă

 
Părul tău nu arată prea fericit după sărbători? Nici nu e de mirare după atât de mult styling și produse de fixare. Multe persoane se confruntă cu efectele stilizării excesive în ultima lună din an tocmai de aceea am cerut specialiștilor El Studio câteva sfaturi cu ajutorul cărora poți reda sănătatea și strălucirea firelor de păr.

 

Recomandarea hairstiliștilor pentru o podoabă capilară sănătoasă:

 

1. Hidratare intensă

Folosește un șampon hidratant și un balsam hrănitor pentru echilibrarea nivelului de hidratare al părului. De asemenea, aplică o dată sau de două ori pe săptămână o mască intens hidratantă pentru a revitaliza și a restabili elasticitatea părului.

 

2. Limitarea utilizării căldurii generate de către aparatele de styling

Evită pe cât posibil utilizarea excesivă a plăcii de păr sau a ondulatorului în perioada imediat următoare sărbătorilor. Dacă este necesar, folosește o protecție termică înainte de expunerea la căldură pentru a minimiza efectele deteriorării.

 

kerastase


3. Tăierea vârfurilor despicate

O vizită la un salon de coafură pentru a tăia vârfurile despicate va contribui la menținerea sănătății părului și va preveni ruperea ulterioară a firelor.

 

4. Evitarea produselor agresive

Încearcă să limitezi folosirea excesivă a produselor de styling precum fixativul, gelul sau spuma de păr. Acestea pot încărca și deteriora în timp. Optează pentru produse mai ușoare sau naturale pentru a oferi o perioadă de pauză, podoabei capilare.

5. Masajul scalpului și alimentația sănătoasă

Un masaj delicat al scalpului poate stimula circulația sangvină și încurajează creșterea sănătoasă a părului. De asemenea, adoptă o alimentație echilibrată, bogată în proteine, vitamine și minerale, pentru a susține sănătatea părului din interior.


moroccan oil6. Îngrijirea delicată

După sărbători, fii delicată cu părul tău. Evită masarea riguroasă a firelor de păr cu prosopul și usucă-l prin tamponare ușoară. Folosește un pieptene cu dinți largi pentru a evita ruperea și descurcarea delicată.

 

Respectarea acestor sfaturi va ajuta la restabilirea sănătății și frumuseții părului după perioada agitată de sărbători, oferindu-i șansa să se refacă și să 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu