În 2024, nuanțele manichiurilor vor fi dintre cele mai îndrăznețe

 OPI       S-a schimbat anul, s-a schimbat și fila din calendar, așadar e vremea să aflăm care sunt noile trenduri în materie de manichiuri! Ceva nou? Mai degrabă un mix între vechi și nou, mereu de actualitate! Și aceasta deoarece, în materie de manichiuri se pare că trendurile pe 2024 înseamnă o revenire la modelele clasice. Mai exact, este vorba despre o schimbare către o versiune mai minimalistă: Lucrurile devin simple și curate! 

În ce direcție se îndreaptă tendințele acestui an? 

       Ei bine, cum spuneam, revin trendurile clasice: Unghiile scurte înlocuiesc manichiurile acrilice foarte lungi, iar manichiurile catifelate ies acum la suprafață. Bonus: design-urile îndrăznețe pe lateral sau manichiurile french, care în 2023 au strălucit într-o variantă funky, sunt acum mai grațioase și mai elegante.

       Și e abia începutul! Odată cu sezonul cald, primăvara și vara dau naștere unor modele îndrăznețe, nuanțe luminoase și printuri amuzante. Perfect de acord! La fel ca în cazul hainelor, până și unghiile au nevoie de puțină transformare. Un lucru e cert: nuanțele puternice și strălucitoare vor fi întotdeauna reprezentantele sezonului estival, însă noutatea acestui an este că acestea vor fi completate din ce în ce mai mult cu o serie de modele îndrăznețe, atât la mâini cât și la picioare. 


OPI


       Și este important să știi că, dincolo de tendințe, nu există legi în ce privește alegerea manichiurii perfecte. Însă, dacă vrei să afli ce se va purta pe covorul roșu, în lumea Instagram-ului sau pe copertele revistelor în lunile următoare, trebuie să afli câteva informații interesante, în ton cu noile tendințe. 

Alege-ți manichiura preferată și pregătește-ți unghiile pentru următoarea vizită la salon:

Modele îndrăznețe, design-uri minimaliste

       „Nuanțele rezistente și design-urile minimaliste vor rămâne constante pe tot parcursul anului, dar te poți aștepta să vezi și culori strălucitoare, printuri încântătoare și puțin mai multă acțiune pe timpul verii, când manichiurile french reinterpretate vor fi în lumina reflectoarelor.”, punctează Diana Marandiuc, Education Manager OPI.


OPI


Lungime naturală

       În acest an, trendurile merg în direcția opusă. Pentru că în anii trecuți trendul a fost despre unghii lungi, acrilice, cât mai nebunatice, sau despre manichiuri abstracte, anul acesta vorbim despre o abordare clasică. Conform trendsetteri-lor, anul acesta vom adopta lungimile mai naturale în schimbul unghiilor artificiale. În ceea ce privește aspectul acestora, o formă aproape medie este cea mai populară, deoarece este și cea mai rezistentă pe unghiile naturale.

Sirenele și lumea apelor - inspirație pentru manichiuri

       Gențile metalice și țesăturile cu paiete au fost vedetele podiumurilor de modă din acest an. Adaugă-le câteva nuanțe de albastru și verde cu puțin sclipici texturat, și vei face senzație cu siguranță. 

Unghii cu efect de reptilă

       Vara e anotimpul în care poți să îndrăznești mai mult... ai voie! Printurile de reptile sunt exotice și foarte potrivite pentru manichiură în vacanța de vară. Și chiar dacă pare imposibil, manichiura cu efect de reptilă o poți realiza ușor chiar și la tine acasă. „Adaugă o doză generoasă de bază peste culoare, apoi, cu grijă, pictează câteva puncte ovale mai întunecate peste baza umedă pentru a crea efectul  de <înflorire>. Așteaptă câteva minute să se zvânte apoi aplică topul favorit.”, sfătuiește specialistul.


OPI


Unghiile visurilor tale

       Manichiura în salon nu este chiar preferata ta? Nicio problemă! O.P.I și o serie de alte branduri din străinătate continuă să dezvolte și să inoveze nenumărate accesorii, stickere de unghii și kituri pentru a fi utilizate acasă, în mai toate dimensiunile și formele. Există atât de multe variante de unghii magnetice catifelate, unghii false de tip press-on și benzi cu gel pe care să le aplici acasă! Inspiră-te și creează-ți manichiura preferată, în tendințele actuale!

Manichiura french – nelipsită din trenduri

       Manichiura french a dominat în anii 2000 și, iată că au trecut două decenii până să reapară în cea mai bună variantă a sa. Combinațiile de culori sunt în acest an mai îndrăznețe ca oricând și se aplică pe unghia îngustată spre vârf. Iar pentru cei care vor ceva mai distractiv, o bordură fină din sclipici creează un efect spectaculos.

Nuanțe și tonuri de sezon

       Tendința acestui an este să te îndrepți către o nuanță reprezentativă, de sezon. Iar populară devine acum aplicarea unei singure culori, pentru o manichiură curată, simplă. Așadar, oricând ai chef de o manichiură în nuanțe de iarnă, alege burgundy, maro închis ori negru, sau aplică un lac nude, cu care nu ai cum să dai greș niciodată. 

Unghii în nuanța lip gloss-ului

       Nu doar pe buze, ci și pe unghii! Ți-e familiar luciul buzelor după ce aplici un lip gloss pe ele? Imaginează-ți aceeași strălucire și pe unghii! Acest efect poate fi obținut cu o gamă largă de nuanțe, chiar și cu un roz pal sau cu roșu. 

Nuanțe mate puse în lumină

       „La polul opus, dacă nu-ți prea place să ai unghii strălucitoare, există o variantă complet opusă de manichiură. Este vorba despre nuanțele mate. Imaginează-ți un albastru sau verde cu un top coat mat. Mai mult, efectul mat adaugă un nivel neașteptat de eleganță până și unghiilor negre.”, adaugă specialistul OPI.

Revenirea unghiilor cu diferite accente

       Te-ai gândit vreodată că accentele pe unghii vor reveni vreodată? Roata se întoarce, astfel că dacă te numeri printre cei care își doreau un detaliu suplimentar pentru manichiurile lor, recomandarea specialiștilor este un design simplu pe una sau două unghii, pentru a accentua astfel nuanțele neutre de pe celelalte. Încearcă să-ți imaginezi ce bine se evidențiază o unghie aurie sau câteva pete de leopard aplicate. De asemenea, poți trasa o simplă linie pe unghia din mijloc și pe cealaltă poți aplica un sticker. 

Dimensiuni simpliste

       În acest an, unghiile 3D se simplifică din ce în ce mai mult. Cu toate că detaliile subtile adaugă puțină distracție manichiurii clasice, totuși aceasta rămâne simplă, chic și sofisticată. Vestea bună? Poți să obții acest efect chiar și acasă: ai nevoie doar de niște ștrasuri, pe care să le aplici cu o pensetă ascuțită la baza fiecărei unghii. 

Alege mereu calea cea mai simplă! Optează pentru manichiuri minimaliste!

       Simplitatea este de cele mai multe ori soluția salvatoare! Uneori, cea mai reușită manichiură nu are nevoie de niciun polish. Este cel mai minimalist, dar și cel mai curat și mai natural mod în care îți poți purta unghiile. Poate că nu este look-ul pe care ai să îl găsești peste tot în reviste dar, cu siguranță este cel mai ușor de realizat și de purtat. 

Îndrăznește să porți ce-ți place!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu