Cum eviți electrizarea părului în sezonul rece

 

nashi arganÎn sezonul rece, multe persoane se confruntă cu un fenomen extrem de neplăcut: electrizarea părului generat de aerul umed și al diferențelor de temperatură. Cu toate acestea, există soluții simple pentru a gestiona această problemă.


Specialiștii în îngrijirea părului de la El Studio recomandă câteva metode eficiente pentru a preveni electrizarea părului:

 

anti fizz


Hidratarea corespunzătoare: Folosește un șampon și un balsam hidratante apoi adaugă o mască de hidratare în rutina ta săptămânală pentru a asigura o hrănire suplimentară a parului.

 

Utilizarea uleiurilor naturale: Uleiurile naturale precum cel de cocos, de argan sau de jojoba pot fi aliații tăi în lupta împotriva electrizării părului. Aplică câteva picături în palme și întinde-le ușor pe păr pentru a reduce electricitatea statică.

 

Pieptănarea cu un pieptene antistatic: Investește într-un pieptene fabricat din material anti-static pentru a minimiza electrizarea acumulată în timpul pieptănării.

 

kerastase


Evitarea folosirii în exces a uscătorului de păr sau al plăcii: Căldura excesivă poate accentua electrizarea părului. Optează pentru setările mai blânde ale uscătorului sau lasă părul să se usuce natural cât de des poți.

 

Folosirea unui spray antistatic: Spray-urile antistatice ajută la controlul electricității din păr. Folosește-l cu încredere pe părul mereu proaspăt spălat.

 

Evitarea materialelor care generează electricitate statică: Pe timpul iernii, evită îmbrăcămintea din materiale sintetice pentru a reduce șansele de acumulare a electricității statice în păr.

 

Amintindu-ți de aceste sfaturi simple, poți să-ți menții părul sub control chiar și în cele mai reci zile ale anului. Prin aplicarea acestor metode în rutina ta de îngrijire vei putea să te bucuri de o coafură frumoasă, lipsită de electrizare în sezonul rece.

 


 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu