WINTER SALE la SABON Sarbatorile trec, dorinta de rasfat ramine!

 

sabon



Sarbatoarea shoppingului la preturi atractive continua la Sabon cu reduceri substantiale la o gama extinsa de produse printre care sigur se numara si preferatele tale sau texturi si arome pe care abia astepti sa le incerci pentru prima data! 


Pâna pe 14 ianuarie te asteptam, asadar, sa te rasfeti cu reduceri de pâna la 35% cu cardul tau Royal Passport! Daca nu esti inca membru al clubului nostru de clienti fideli, poti achizitiona cardul odata cu produsele si beneficiezi pe loc de oferte!

Te invitam, asadar, sa te bucuri de preturi irezistibile la o selectie de produse si cadouri, inclusiv cele din colectia de Craciun!

Produse Last Chance 

Ne despartim de ele pentru a face loc noilor colectii si le oferim cu discount de ramas bun! Daca le indragesti, acum este momentul sa le faci ale tale!

Produse din colectia de sarbatori in editie limitata

Ultimele bucati din colectia noastra in editie limitata iti fac cu ochiul la preturi atractive! Nu rata placerea de a savura o aroma fermecatoare РStarlight Bouquet - cu care, din pacate, nu ne vom mai int̢lni pe viitor!

Produse legendare cu discount legendar

Ai vrut dintotdeauna sa incerci bestseller-ele noastre, dar... ceva te-a oprit? Profita azi de promotiile Winter Sale la SABON si fa-ti o bucurie!


Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atât de agitata.

Sabon inseamna atentie pâna in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator. 

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale. 

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu