Extract de bujor alb și fructul dragonului pentru un ten strălucitor

 

apivitaUn ten sănătos, frumos care vibrează de strălucire, se ține cu pași mici și constanți. Da, viitorul de succes al pielii tale poate începe chiar de azi atâta timp cât alegi cele mai bune și mai eficiente produse de îngrijire.

Și totuși ce să alegi? Cum să alegi? Care sunt cele mai bune creme, care sunt cele mai bune serumuri? Cele cu acid hialuronic sau fără? E oare un must ca serumul tău anti-rid  să conțină acest ingredient magic, care îți face pielea mai suplă, mai întinsă și mai voluptoasă?

Extracte prețioase și acid hialuronic

Ei, bine, noi zicem că DA. Și îți sugerăm să incluzi în rutina ta de îngrijire serumul Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue de la APIVITA. Acesta integrează un mecanism multidimensional care atinge un nou nivel la capitolul protecție și regenerare a pielii. Serumul Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue este un produs energizant grație extractelor de bujor alb și fructul dragonului, mixate cu propolis patentat, care au rolul să prevină, să întârzie, dar, mai ales, să repare primele semne de îmbătrânire (linii fine, riduri). Serumul va oferi totodată o luminozitate instantanee și de durată pielii tale, care va emana prospețime.

Bujor alb pentru iluminarea tenului

Extractul de bujor alb pe care îl integrează Serumul Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue de la APIVITA are niște virtuți extraordinaree. El reste recunoscut pentru proprietățile sale de vindecare și de întinerire a tenului. Acesta este un ingredient nutritiv, dar și un bun agent de hidratare, care poate ajuta la netezirea ridurilor minore.

Știai că extractul de bujor conține fitosteroli, alfa-tocoferol, terpeni, acid benzoic, fitol, paeonol? Ei bine, toate sunt substanțe, care alături de propolisul patentat, oferă serumului APIVITA un puternic efect antiinflamator, antimicrobian și vindecător. 

Acestor doi compuși umitori li se adaugă și extractul de fructul dragonului, care, la rândul lui conferî pielii putere și energie. Acesta este o puternică sursă de vitamina C, care susține fermitatea epidermei și menținerea unui nivel adecvat de hidratare a pielii.

De ce să alegi serumul APIVITA Bee Radiant? E simplu! Ca să fii mai strălucitoare. Cu ajutorul lui, sinteza de colagen a pielii tale va fi îmbunătățită și tot așa nivelul de elastină și acid hialuronic. Te vei convinge singură: serumul livreaza cel mai puternic efect iluminator prin emisia de fluorescență, oferind o luminozitate instantanee, de durată și o nuanță uniformă a pielii.

Toate produsele provin din agricultura biologică și sunt testate dermatologic.

Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Preț recomandat: începând cu 197 de lei

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu