OPI lanseaza xPRESS/ON: primele unghii artificiale de la OPI

 

OPIOPI, brandul profesional #1 in domeniul unghiilor, prezinta noile unghii artificiale OPI xPRESS/ON! Cu OPI xPRESS/ON beneficiezi de nuante perfecte, de calitate profesionala, nail art si efecte inovatoare disponibile pentru tine oricand, oricum. Cu OPI xPRESS/ON, ai mereu la indemana culoarea iconica, designul care lanseaza trenduri si o manichiura impecabila profesionala cu aspect de gel. Tot ce ai de facut este sa dai xPRESS -ie dorintelor tale. Start!Colectia OPI xPRESS/ON include 17 tipuri de manichiuri cu look de gel, care se aplica instant prin presare si rezista 14 zile. Este vorba despre 10 nuante iconice OPI, intre care Alpine Snow, Cajun Shrimp si Big Apple Red; 3 efecte inovatoare in stil profesional, cum sunt luciul holografic sau finisajul glazurat si 4 tipuri de design - nail art profesional, printre care se afle mai multe stiluri de French manicure. Este ca si cum ai avea salonul de manichiura LA PURTATOR!


OPI xPRESS/ON sunt vegane, nu contin ingrediente de provenienta animala;  unghiile  sunt lucrate din materiale reciclate post-consum (PCR) in proportie de 94%, iar ambalajul este produs integral din materiale reciclate. Unghiile se pot refolosi. Ambalajul provine din surse responsabile si sustenabile. Suportul poarta sigiliul Forest Stewardship Council (FSC) tiparit cu cerneala pe baza de soia si poate fi reciclat. 


“In calitate de brand #1global in domeniul manichiurii profesionale, detinem calitatea profesionala, culoarea si inovatia pe care consumatorii o cunosc si in care au incredere,“ comunica Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder si Brand Ambassador OPI. “Odata cu colectia nou-lansata de unghii aplicabile prin presare (press on), fanii nostri pot alege din 33 de lookuri cu finisaje impecabile, care se aplica instant. Practic, poti sa iti schimbi lookul unghiilor pentru a se potrivi cu fiecare moment al zilei, practic din mers, trecand cu gratie si stil de la o prezentare la birou la o seara in club cu prietenii.”

Seturile OPI xPRESS/ON sunt disponibile in nuantele iconice (*si doua lungimi: clasic si lung):

Nuantele iconice OPI:


OPI


Noi finisaje inovatoare:

 

OPI


Professional nail art & designs: 

 

Fiecare set OPI xPRESS/ON include 30 unghii de calitate profesionala, adeziv super rezistent, instrument pentru cuticule si o pila. Pentru a le aplica, foloseste procesul in patru pasi, rapid si simplu: potriveste-le, da-le forma, pregateste-le si preseaza-le pe unghiile tale: xPress! OPI xPRESS/ON iti ofera o manichiura in stilul celei cu gel, care dureaza 14 zile. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu