Fusta Lime!





Nu sunt deloc o persoana care sa tina cont de ce zice lumea, am constatat de-a lungul timpului ca oricum eu sunt singura care pot decide in ceea ce ma priveste...

Singura parere de care tin cont este a mamei mele, in care am cea mai mare incredere! Dar de obicei stiu foooarte bine ce vreau si nu prea ma poate intoarce nimeni din drumul meu. Da, stiu suna a incapatanare si chiar este de multe ori dar am depasit cu muuulta vreme in urma dependenta de parerile celorlati si credeti-ma stiu sa ma descurc singura foarte bine! Bine, acum nu va imaginati ca sunt de capul meu, ca nu tin cont de prioritatile familiei mele, doar ca nu imi place sa mi se spuna ce sa fac si ce nu, ce sa port sau ce sa elimin din garderoba si asa mai departe...

Unde vreau sa ajung de fapt? Da, ati ghicit, la felul in care suntem tratati ca si consumatori! La acea dependenta fortata in care daca cineva are un anumit produs, este musai, dar musai sa am si eu! Daca X merge in vacanta la Paris trebuie neaparat sa fac si eu un credit la banca sa ma plimb pe la cafenelele pariziene si sa pun o poza cu frappe-ul pe Instagram! Daca Y si-a luat o geanta MK, vai de mine, cum sa fac sa am si eu una!!!!

Am ajuns sa fim dependenti de ce cred altii despre noi, de obiecte si bunuri si din pacate nu ne mai traim viata in parametrii firesti.
Sau cel putin  asa mi se pare mie!

Dar sa lasam lucrurile serioase si sa trecem la o tinuta pe care am purtat-o intr-o calatorie! Da, si a fost perfecta! Fusta usoara din dantela, tricou de bumbac si platforme! Cea mai comoda tinuta!




























Am purtat:

-fusta: - Asos
-tricou: - Mango
-sandale: - Il Passo
-bratara: - Pandora
-colier: - Swarovski

Mi-ar placea sa stiu daca si voi simtiti la fel vis-a-vis de faptul ca suntem tinta unui marketing foarte agresiv, daca pe voi va prinde cu garda jos vreodata sau daca incercati in felul vostru sa rezistati ispitelor!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Foarte frumoasa fusta, ce marime ai ales ?
    Te prind foarte bine culorile vii, imi place enorm si colierul .
    Ai dreptate cu ce ai spus mai sus, eu sunt chiar invers , cu cat vad mai multe genti MK cu atat nu vreau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Asos aleg intotdeauna marimea 10. Daca sunt produse Ted Baker aleg marimea 2 de obicei, dar daca e mai elastic materialul poate sa fie bun si 1.

      Sa stii ca si eu am o mica fobie MK, desi am vazut vreo doua modele mai putin uzitate care chiar mi-au placut! Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte faina fusta, si tinuta in intregime. :)
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult draga mea Victoria, ma bucur ca iti place! Un weekend superb si tie! Te pup, cu drag!

      Ștergere