Ce tip de lotiune sub dus Nivea alegem?




Daaaa, soarele este prietenul nostru, mie cel putin imi da o stare fantastica de buna dispozitie si muuult chef de viata!

Pe de alta parte vara poate veni cu inconvenientele ei si unul dintre ele este, pentru mine cel putin, faptul ca nu prea mai tolerez o lotiune pentru corp! Transpir si nu imi place sa imi simt pielea lipicioasa...

Asa ca ce este de facut? De hidratare avem nevoie maxima si in acest anotimp, asa ca eu am o propunere pentru voi pe care sper sa o puneti in practica! O gasesc foarte la indemana si extrem de comoda! Ca sa nu mai vorbesc de cat este de placuta!

Despre ce vorbesc, sunt sigura ca ati intuit deja!


ÃŽngrijire È™i parfum delicat cu loÈ›iunile hidratante sub duÈ™ de la NIVEA  

În zilele călduroase de vară, dușul răcoritor de dimineață sau baia relaxantă de seara sunt aliații perfecți împotriva căldurii. Dar, după fiecare îmbăiere, senzația uscată este modul în care pielea ta îți cere să o hidratezi. Da, știm, ai nevoie de timp pentru aceasta. Dar ce-ar fi dacă ai putea să te bucuri de hidratarea intensă a pielii chiar în timpul dușului?

NIVEA inovează îngrijirea în timpul îmbăierii cu loțiunile de corp hidratante sub duș! Parfumul delicat și formulele avansate ale laptelui de corp şi loţiunilor cu uleiuri esenţiale şi extracte naturale asigură cea mai bună îngrijire pentru fiecare tip de piele: uscată sau normală.

Totul este cât de poate de simplu: întâi descoperă produsul perfect pentru tipul tău de piele și apoi bucură-te de hidratare chiar sub duş, urmând pașii de mai jos!


Răsfaţă-Å£i pielea cu loÈ›iunea ta preferată sub duÈ™ în doar patru paÅŸi foarte simpli: 

1. Spală-te cu gelul tău de duÅŸ, apoi clăteÅŸte-te. 
2. După clătire, pe pielea umedă, aplică pe întreg corpul unul dintre cele șase produse de hidratare sub duş, fie loţiune sau lapte de corp, în funcţie de nevoile pielii tale pentru a te bucura de îngrijire delicată, chiar din timpul îmbăierii.
3. Clăteşte-te din nou.
4. Usucă-te ÅŸi te poÅ£i îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată ÅŸi îngrijită, fără senzaÈ›ie lipicioasă. Vei observa cu uÈ™urință că produsul hrăneÈ™te pielea pentru ca tu să economiseÈ™ti timp, nefiind nevoie să mai aplici ulterior loÈ›iune pentru îngrijirea corpului. 


Cu loțiunile de corp hidratante sub duș de la NIVEA, senzația de piele uscată este doar o experiență a trecutului!


Recomandările NIVEA pentru pielea normală cu tendință de uscare:


NIVEA Lapte de corp hrănitor sub duÈ™, cu ulei de migdale, pentru o hidratare în profunzime È™i miros delicat al parfumului unic NIVEA Creme – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA Lapte de corp delicat sub duÈ™, cu extract de unt de shea, pentru o piele hidratată, catifelată È™i îngrijită – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA LoÈ›iune de corp sub duÈ™ Q10, cu coenzima Q10, ce redă fermitatea pielii – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA Lapte de corp sub duÈ™ cu extract de cacao, pentru hidratare È™i un parfum delicios – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA Lapte de corp sub duÈ™ cu extract de miere, pentru hidratare È™i un parfum dulce – 17,75 lei (250 ml).





Recomandarea NIVEA pentru pielea normală:


NIVEA LoÈ›iune de corp sub duÈ™, cu minerale marine, pentru hidratare È™i o senzaÈ›ie intensă de prospeÈ›ime – 17,75 lei (250 ml).




Asadar, care este varianta preferata de voi? Abia astept sa va aflu parerile, experientele!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu