Pila Urgo - pentru talpi numai bune de sarutat!





Vara, sandale, mare...Hmmm, o buna parte din ceea ce iubesc eu la acest anotimp. Sunt sigura ca si voi, de altfel...

Si cum ar fi sa nu poti incalta perechea favorita de sandale pentru ca nu ai calcaiele perfecte? Nu suna bine, stiu. Pentru mine vara inseamna si sa scot la plimbare cele 799999 de sandale din dotare, sa nu moare de singuratate si plictiseala saracele! 

Asadar faptul ca s-a lansat un nou instrument pentru calcaie frumoase nu face decat sa ma bucure si evident sa ma ajute in demersurile mele!



Evenimentul de lansare a avut loc intr-o atmosfera relaxanta, in prezenta reprezentantilor media si a vedetelor Geanina Ilies, Diana Munteanu, Cori Gramescu si Maria Andrei. Acestea din urma au impartasit din experienta lor personala si au explicat de ce este important sa avem calcaie frumoase si sanatoase. In plus, a luat cuvantul la eveniment si Corina Oprescu, brand manager  Urgo, aceasta prezentand proprietatile produsului si beneficiile utilizarii acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar - Beauty Salon a prezentat informatii utile si trucuri pentru ingrijirea picioarelor.
S-a povestit despre femeia moderna, agitatia zilnica, multele drumuri pe care trebuie sa le facem si cum ne afecteaza aceste lucruri. Bataturile, pielea ingrosata si senzatia neplacuta produsa de acestea pot fi indepartate, acum, cu usurinta folosind pila electrica Urgo. Iar ca dovada, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite sa le reaminteasca invitatelor cat de importanti sunt pasii de zi cu zi.



Astfel, Cori Gramescu a subliniat faptul ca este important, nu doar sa aratam bine, ci si sa ne simtim bine, in timp ce Diana Munteanu a povestit cum ne poate ajuta pila electrica de la Urgo sa ne bucuram de o viata cat mai activa, in care cariera si reusitele personale se impletesc zilnic. In ceea ce priveste moda si frumusetea, ne-au impartasit cateva lucruri Geanina Ilies si Maria Andrei.



Despre pila, este important de stiut faptul ca are o serie de proprietati care o fac sa fie simplu de utilizat si deosebit de practica:
-       elimina pielea ingrosata
-       reda supletea pielii de pe talpi
-       este rezistenta la apa
-       are maner ergonomic
-       se poate spala si refolosi



In plus fata de toate acestea, produsul beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 de luni de la achizitionare (in tarile membre UE). De asemenea, se gasesc si rezerve pentru pila, comercializate separat.

Astfel, cu pila electrica de la Urgo, vara aceasta puteti avea calcaie funky si va puteti bucura de sandalele preferate! Produsul este disponibil in famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cat si in Bebe Supermarket. Pret recomandat : 99 lei. 

Voi ce spuneti? Nu considerati ca poate fi aliatul nostru principal pentru calcaie perfecte? Va tenteaza? As vrea tare mult sa va aflu parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu