Fusta plisata, o iubire infinita!!!!!





Ma tot gandesc in ultima perioada daca exista cineva care are timp sa faca tot ceea ce si-ar dori...Eu cu siguranta nu ma incadrez in aceasta categorie norocoasa, asta in cazul in care chiar ar exista...

Daaar, nu ma intelegeti gresit, ma straduiesc! Spre exemplu nu prea reusim sa mergem in parc atat de mult precum ne-am dori...Suntem ocupati in timpul saptamanii, si cam la fel de ocupati si in weekend-uri, asa ca ne este destul de greu sa ne mobilizam si pentru o plimbare in parc! Stiu, nu suna bine, dar nu cred ca ar suna mai bine sa renunti la lucruri cu adevarat importante...

Dar atunci cand reusim sa iesim, profit de situatie pentru a face si poze!

Asadar iata o tinuta de plimbare, lejera, o fusta scurta din voal, care arata si mai dragut datorita faptului ca este plisata...Cred ca stiti si voi ca de cativa ani se tot poarta fustele sau rochiile plisate. Am strans bineinteles si eu cateva in colectia mea, din voal, stofa, dantela sau piele, le iubesc in egala masura pentru ca le consider extrem de feminine.

Eu am asociat o bluza intr-una din culorile fustei si am apelat la sandalele cu platforma si sunt gata de drum! Este clar! Fac in fiecare vara cate o pasiune pentru o pereche de sandale cu platforma si daca mai au si o nuanta nude, atunci o sa le incalt la nesfarsit!!!!!




























Dati-mi o fusta plisata care se misca cu fluiditate in timpul mersului si o pereche de platforme si cu siguranta am toate ingredientele pentru a ma simti bine si in forma!

Voi ce parere aveti despre fustele plisate? Se regasesc printre alegerile voastre?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu