Hai la dans cu Arthur Murray Bucuresti!



V-am povestit vreodata ca l-am intalnit pe sotul meu la cursuri de dans? Daaa, cu multi ani in urma, aproape 18...Cred ca dansul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare si cel putin in cazul nostru, o mare pasiune!



Dragii mei, daca sunteti pasionati de arta dansului, acum nu mai aveti nici o scuza...Exista o varianta minunata de a petrece timpul liber in cel mai placut si antrenant mod posibil!


Arthur Murray Bucuresti, franciza in Romania a celei mai mari retele de studiouri de dans din lume, Arthur Murray International, a organizat de la deschiderea din aprilie 2014 si pana in prezent peste 200 evenimente dansante pentru studenti. In urma acestora, profesorii de dans ai scolii au constatat ca persoanele care urmeaza cursurile de dans si participa la petrecerile si evenimentele din cadrul studioului progreseaza mai rapid in invatarea dansurilor de societate si se pot bucura de mai multe dintre beneficiile dansului.




 „Arthur Murray Bucuresti este prima scoala de dans din Romania care a organizat regulat evenimente de dans pentru persoanele care urmeaza cursurile de dansuri de societate pentru amatori in cadrul studioului, aplicand un sistem unic de predare care incurajeaza socializarea dintre studenti la petreceri tematice si evenimente” declara Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray Bucuresti.

Primul eveniment international Arthur Murray gazduit in Romania




Studioul Arthur Murray Bucuresti a organizat la inceputul acestei luni primul eveniment international Arthur Murray din Romania, „Dracula’s Trip”. La eveniment au participat adulti pasionati de dans din studiouri din Statele Unite si Romania. Timp de o saptamana, acestia au avut parte de o experienta care a imbinat cultura romaneasca cu dansurile de societate si care a permis tuturor participantilor, din Romania si din Statele Unite, sa socializeze si sa interactioneze, folosind dansul ca limbaj comun. Cinele festive si evenimentele cu mult dans s-au imbinat cu vizite in destinatii turistice precum Castelul Bran, Palatul Parlamentului sau Palatul Peles si Brasovul, astfel incat experienta tuturor invitatilor sa fie una memorabila.




„Datorita apartenentei la reteaua Arthur Murray International, suntem singura scoala de dans din Romania care organizeaza evenimente internationale cu adulti amatori pasionati de dans din toata lumea. Indiferent ca vorbim despre petreceri si evenimente tematice ce au loc in studio, sau despre evenimente ce se desfasoara in locatii externe din Romania sau din strainatate, am constatat ca acestea sunt deosebit de utile celor care doresc sa invete dansuri de societate, pentru ca le permit sa exerseze dansurile intr-un cadru diferit fata de lectiile private sau de grup, precum si sa interactioneze cu alti studenti cu care impart pasiunea pentru dans, ceea ce ii motiveaza sa isi imbunatateasca tehnica intr-un timp mai scurt” –adauga Cristina Ardelean.

In aceasta vara, studenti si profesori ai Arthur Murray Bucuresti vor participa la inca un eveniment international Arthur Murray, ce are loc la Venetia. Dance-o-Rama este un eveniment –competitie organizat in cadrul Arthur Murray International, in care timp de patru zile participantii danseaza si au ocazia sa cunoasca persoane pasionate de dans din intreaga lume. Serile tematice de gala de la editia din acest an au ca teme Dungile si respectiv Balul Mascat, astfel incat spectacolul motric al dansului sa fie completat de costumatii inedite.

Vara, momentul ideal pentru lectii de dans si evenimente cu dans




Pentru o multime de adulti din Bucuresti, vara reprezinta momentul de respiro in care pot incepe cursuri de dans de societate.

„In lunile de vara volumul de munca al clientilor nostri se diminueaza usor, iar vacantele copiilor le permit sa aloce mai mult timp pentru ei, ceea ce ii face mai deschisi sa se implice in activitati care ii relaxeaza –precum dansul –si care le permit sa se distreze si sa cunoasca oameni noi” mai spune Cristina Ardelean.

Socializarea si petrecerea timpului liber intr-o maniera distractiva, dar care sa implice miscare, sunt beneficiile cele mai cautate si la nivel mondial in cadrul retelei de peste 280 de scoli de dans Arthur Murray. Adultii interesati de cursurile Arthur Murray pot aplica pentru o lectie gratuita de dans pe http://arthurmurray.ro/FB-oferta/ .

Despre Arthur Murray




A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Voi ce spuneti, sunteti pasionati de dans? V-ar placea sa va desavarsiti stilul de dans cu niste cursuri pe masura? Va astept cu drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu