Maratonul filmelor!





Dragii mei, vin cu un anunt! Daca nu aveti program in weekend si iubiti filmele, trebuie sa aflati ca puteti participa la un maraton de....filme!




ÃŽn acest weekend eÈ™ti invitat de Băneasa Shopping City la cel mai cool maraton de filme. Ziua de vineri va fi dedicată documentarelor, sâmbătă nu poÈ›i rata o selecÈ›ie a celor mai bune filme din toate timpurile, iar duminică vom râde cu poftă  pentru că este este ziua comediilor clasice franÈ›uzeÈ™ti.  Cinefil sau nu, te aÈ™teptăm în perioada 8 – 10 iulie în Grand Cinema and More!

Movie Fest încheie seria de evenimente organizate în Băneasa Shopping City dedicate celei mai cool veri. Băneasa Summer Fest a debutat pe 3 iunie cu Bucharest Gourmet Festival, continuând cu Extravaganza Sales Party, cea mai tare petrecere pe ritm de cumpărături, Music Fest unde au fost prezenți unii dintre cei mai cunoscuți DJ locali și internaționali, urmat de competiția de baschet Băneasa Streetball.
După atât de multe activități outdoor e timpul să te răcorești cu filme alese special pentru tine. Urmărește programul și completează-ți lista cu cele pe care înca nu le-ai văzut sau bucură-te de un întreg maraton cinematografic.

PROGRAM:

Vineri, 8 iulie:

Amy
Adrenalin

Sâmbătă, 9 iulie:

Forrest Gump
The Dark Night
Fight Club
Goodfellas
Inception

Duminică, 10 iulie:

Le tout nouveau testament - Testamentul nou nouÈ›
La famille Belier - Familia Belier
Une heure de tranquillite - O oră de liniște
La rancon de la gloire - Prețul gloriei
Le saveurs du palais - Bucătăreasa președintelui
Populaire - Domnișoara populară

Pentru filmele care rulează în cadrul acestui festival poți verifica orele de difuzare și poți să achiziționezi biletele aferente, aici:

grandentertainment.ro/grand-cinema-more


Hei, ce spuneti, participati?

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu