Oxyance City Rescue





Stiati ca apa termala este marea mea iubire? Ani de zile, muuulti ani a fost singura cu care ma spalam pe fata.

Sotul meu ma tachina si povestea tuturor care voiau sa il asculte ca eu nu ma spal cu apa de la robinet...Pulverizam bine pe toata fata si apoi stergeam totul cu o discheta...Intre timp de cativa ani am revenit la sentimente mai bune vis-avis de apa de la robinet si am invatat sa o accept in viata mea, dar marea mea iubire ramane apa termala.

Si la drept vorbind eu cred ca tenul meu a aratat intotdeauna bine si gratie ei...

Pielea sensibilă are multe de îndurat, indiferent de sezon și are nevoie de o îngrijire specială, de protecţie si de confort. Primul şi cel mai important pas este curăţarea. Nu uita că pielea curăţată seara, înainte de culcare şi dimineaţa, înainte de aplicarea machiajului, îşi păstrează prospeţimea pentru mai mult timp, deoarece impurităţile şi sebumul sunt îndepărtate.

Curăţarea tenului sensibil trebuie făcută cu produse delicate, blânde, care să nu agreseze.  Conceptul Oxyance City Rescue asigură starea de bine a pielii în fiecare zi, bazându-se pe o formulă defensivă, care creează bariera perfectă împotriva stresului urban.

Apa termală Oxyance City Rescue are proprietăţi calmante, anti-iritante şi antiinflamatorii, care oferă protecţie, prospeţime şi vitalitate pielii sensibile, alergice sau iritate. Extrasă din inima munţilor Apenini, departe de orice formă de poluare, bogată în bicarbonat şi calciu, apa termală Oxyance curăţă, purifică, tonifică şi redă echilibrul natural al pielii.

În plus, este un produs multifuncţional, care poate fi folosit ca:

Loţiune tonică după demachiere
Pentru calmarea arsurilor solare şi a iritaţiilor după epilat sau ras
Pentru fixarea fondului de ten
Pentru calmarea mâncărimilor, iritaţiilor şi reducerea roşeţii
Pentru hidratarea pielii după efort fizic
Pentru curăţare uÅŸoară ÅŸi împrospătarea tenului 
Pentru pielea delicată a bebeluşilor

Produsele Oxyance sunt disponibile în famaciile Sensiblu.

Acum eu sunt curioasa care este relatia voastra cu apa termala? O iubiti la fel de mult ca si mine? Se regasete pe masuta voastra de toaleta? Va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu