Suplimentele PiLeJe, pentru o stare de bine!



Dragii mei, intotdeauna ma gandesc ca avem de invatat unii din experienta celorlati, de aceea cand descopar lucruri noi, care mi-au placut, indiferent de ce domeniu este vorba, imi place sa le impartasesc aici, cu voi, pentru ca nu se stie niciodata cand putem avea nevoie de acea informatie!

Cu atat mai mult cand vine vorba despre sanatate imi doresc sa fiu la curent cu tot ce se poate si sa va vorbesc si voua despre descoperirile mele...

Astazi am in vedere cateva suplimente alimentare, pe care eu si familia mea le-am incercat, cu rezultate foarte bune in ultimele 3-4 luni, asa ca nu puteti spune ca ma grabesc cu concluziile!


Am sa incep cu Proteochoc, un produs care realmente mi-a fost de mare ajutor in doua situatii pana acum!




Ce spune producatorul:

Indicatii:

- Primele simptome de infectii (infectii virale, bacteriene, inflamatii, febra, gripa, hepes labial si genital, ulceratii ale cavitatii bucale, abcese dentare) si inflamatii (exercitii fizice intense, traumatisme, vanatai, dureri articulare, arsuri, arsuri solare, entorse)
- Protejeaza si ajuta organismul aflat in conditii deosebite de stres, disconfort, agresiune (chimica, fizica etc)
- Sustine procesul de recuperare (chiar si in urma unor interventii medicale.
- Reduce inflamatia
- Sprijina raspunsul imun
- Are rol antioxidant (radicali liberi, expunere excesiva la soare etc.)

Ce spun eu!

L-am folosit in doua situatii! Prima, o stare febrila cu care m-am intors intr-o zi la pranz de la cabinet. Recunosc ca la ultimele consultatii abia mai puteam sa ma concentrez, iar efortul de a ajunge acasa la volan a fost urias, dar ce era sa fac, abia asteptam sa ajung sa ma bag in pat. Atunci mi-am amintit de Proteochoc si am hotarat sa ii dau o sansa. Ce se putea intampla mai rau decat era deja?!

Ei bine, a doua zi eram in picioare, dupa doar doua capsule luate, din nou capabila sa muncesc si bineinteles ca am mers si la cabinet, un doctor nu isi permite sa fie bolnav.

Cea de-a doua situatie a fost chiar duminca dimineata cand m-am trezit, ce credeti, chiar de ziua mea cu o frumusete de herpes. Chiar ma gandeam intr-o zi ca nu am mai avut din studentie, cand mergeam la mare la Costinesti si a doua zi eram cu o frumusete de herpes care ma necajea toata vacanta.

Daaa, si iarasi am luat Proteochoc si uite ca in cateva zile herpesul meu a disparut, am participat saptamana asta la cateva evenimente si nu m-am simtit incomod ca as avea ceva la buza si toata lumea se holbeaza la mine!

Asa ca daaaa, cu siguranta daaa, este testat si functioneaza! Vi-l recomand cu mare drag, trebuie sa il incercati!




Omegabiane DHA





Ce spune producatorul!

- Supliment alimentar, 80 capsule gelatinoase moi, ℮ 66,26 g pe baza de ulei de peste concentrat, ce contine acid docosahexaenoic/DHA, acid gras esential din familia omega 3.
- DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului.
- Îmbunătăţeşte vederea.
- Conţine uleiuri concentrate peşti (sardine, anşoa, ton), bogate în omega 3 (EPA şi DHA), DHA.
- Acizii graşi conţinuţi sunt pe deplin asimilaţi de organism fiind protejaţi de oxidare, asigurând astfel stabilitate şi calitate nutriţională pe termen lung.
- Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA (concentratie prezenta in Omegabiane DHA).

Ce spun eu!

L-am dat tatalui meu, care se plange de o oboseala marcata in ultima perioada si desi investigat si sub diverse tratamente totusi nu se simtea bine de multe ori.

Pot sa va spun ca i-a imbunatatit situatia si ca la un moment dat chiar ma intreba ce i-am dat ca are mult mai multa energie si nu se mai simte atat de obosit.  Si daca la el a functionat, sunt convinsa ca ar functiona la oricare dintre noi.


Lactibiane




Ce spune producatorul:

- Recomandat in disconfortul digestiv (colici, constipatie, ocazional scaune moi – cauze specifice), ajuta la refacerea florei digestive.
- Complementar tratamentului cu antibiotice. Se recomanda DOAR 1 PLIC PE ZI, dimineata, inainte de masa
- Contine vitamina D, ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea concentratiilor normale de calciu în sânge si la absorbtia/utilizarea normală a calciului si fosforului.
- Lactibiane Enfant contine 5 tulpini microbiotice dozate la 4 miliarde UFC. Cele 5 tulpini continute de Lactibiane Enfant sunt depozitate si inregistrate in colectiile private ale Institutului Pasteur din Franta.
- Contine Lactobacillus rhamnosus LA 801 (1 mld.)

Ce spun eu:

Eu l-am folosit la fetita mea, atunci cand  a trebuit sa ia un tratament cu antibiotic si aveam nevoie de protectie digestiva. A fost foarte eficient, nu am avut nici cea mai mica neplacere. Exista insa mult mai multe forme dedicate diverselor probleme, pe care le puteti descoperi chiar voi.


D3 Biane





Ce spune producatorul:

Indicatii: 

- Deficit nutritional de vitamina D,
- Aport alimentar sarac in vitamina D (vegetarieni, persoanele cu un consum redus de peste gras),
- Expunere insuficienta sau non eficienta la soare: activitati sarace in aer liber, in functie de sezon, latitudine geografica,  creme solare, hiperpigmentare, varstnici (odata cu varsta sinteza de vitamina D prin piele este mai putin eficienta
- Patologii sau tratamente care afecteaza absorbtia si sinteza de vitamina D (probleme cu rinichii, absorbtie intestinala, arsuri grave

- Copii, adolescent, adulti, varstnici, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu expunere puţină la soare

Ce spun eu: 

D3 Biane a ajuns la mama, pentru ca eu consider ca dupa o anumita varsta exista o nevoie reala de vitamina D. Nu pot sa cuantific in mode real ce efect a avut, dar eu chiar cred ca e bine sa iei un astfel de supliment!


Formag

Ce spune producatorul:

Indicatii:

- Stres si vulnerabilitate emotionala
- Oboseala
- Spasme ale pleoapelor

- Crampe

Ce spun eu:

Formag mi-a revenit mie, care sunt vesnic pe fuga, cu un soi de oboseala cronica si consider ca am nevoie de magneziu. Ma declar multumita pentru ca reusesc sa fac fata cu brio tuturor incercarilor dintr-o zi, care credeti-ma nu sunt deloc putine! Am energia necesara sa duc la bun sfarsit tot ceea ce imi propun si asta sunt convinsa ca si datorita Formag, asadar inca un produs care merita sa fie in trusa voastra.





Pe toate si inca multe altele, dar pe care inca nu le-am incercat, le gasiti la Optimashop, unde gasiti si toate detaliile despre produse!

Eu sunt curioasa daca voi ati incercat vreunul dintre aceste suplimente! Mi-ar placea sa aflu si parerea voastra!

KISSES.

CONVERSATION

2 comentarii: