Accesorii de nelipsit in bagajul de vacanta!





Dragile mele eu ma pregatesc de vacanta, voi ce faceti? Si pentru ca vacanta mea va fi una lunga de 3 saptamani trebuie sa ma organizez din timp si sa nu uit ceva acasa. M-am gandit sa va prezint astazi cateva accesorii care vor veni cu mine in calatorie, pentru ca, nu-i asa, trebuie sa fim frumoase si ingrijite si in vacanta!

Pentru ca spatiul in bagaj este intotdeauna o problema, este evident ca trebuie sa gandim bine ceea ce luam cu noi, iar eu am sa va prezint cateva accesorii fara de care nu vreau, nu pot sa plec la drum! Micute, dragute dar in acelasi timp foooooarte utile atunci cand pleci de acasa. Evident ca si in afara vacantei sunt extra folositoare, dar mie mi s-au parut foarte potrivite in scopul mai sus mentionat!


In primul si in primul rand nu pot pleca in vacanta fara pila de unghii! Modelul de fata este usor, are o parte curba, din sticla, care ajuta la o pilire extrem de eficienta! Faptul ca are acea parte curbata face sa decurga intreg procesul de pilire extrem de usor, iar unghia nu este traumatizata si nu se va exfolia.

Pentru mine este pila momentului, cu siguranta si nu ma pot lipsi de ea. Poate daca apare cine stie ce alta inventie! Are si husa protectoare din catifea, astfel incat sa nu se zgarie modelul daca zace inghesuita intr-un portfard. Si este atat de draguta cu desing-ul acesta dungat! Simply lovely!




Frumusete fara ten perfect? Nu as prea crede! Si desi in vacanta nu apelez prea mult la machiaj, sunt totusi seri in care imi doresc sa am un machiaj finisat, chiar daca totul pare de la mama natura! De fapt am eu grija sa para asa! Doar nu imi doresc sa arat ca o mumie cu masca!

Ajutorul meu de nadejde in acest moment este Beautyblender-ul! Sunt convinsa ca il cunoasteti, multe dintre voi cred ca il folositi deja, ca si mine!




Mic, foarte compact si usor de utilizat, imi place pentru ca aduce cu aplicarea cu degetele a FDT doar ca este mult mai igienic. Se curata imediat, asa ca isi are si el locul rezervat in bagajul meu!




Avem parul lung si eu si Beatrice, asa ca nu puteau sa imi lipseasca din bagaj aceste inele de par din silicon, intr-o nuanta care sa se potriveasca cu parul fara sa faca nota discordanta. Evident se vor potrivi la tot soiul de tinute sau costume de baie, pentru ca eu consider ca o femeie trebuie sa fie atenta la detalii!

Sunt minunate, pentru ca nu rup parul in zona in care il strang si am apelat la ele la sfatul stilistului care ma tundea, pentru ca eu in momentul in care intram in casa imi strangeam parul intr-un elastic, in coada si exact in zona aceea, traumatismul repetat a agresat firele de par, facandu-le extrem de fragile si avand evident ca si rezultat ruperea acestora!

Asadar aceste accesorii nu imi lipsesc din geanta zi de zi, nu doar in vacante!




Sprancenele, sau rama fetei, trebuiesc intretinute cu mare grija si bineinteles ca atunci cand plec in vacanta am grija sa arate foarte bine. Bineinteles inainte de plecare o vizita la Benefit Brow Bar din Sephora este obligatorie, dar si intretinrea lor este esentiala!




Si atunci imi place sa am la ce sa apelez, cand consider eu ca trebuie facut un retus! Forfecuta speciala pentru sprancene si periuta, consider ca formeaza kitul de urgenta al oricarei femei ingrijite. Cred ca fiecare avem acasa ceva asemanator, doar ca Sephora a ridicat stacheta la rangul de arta si ne-a oferit posibilitatea de a avea cele mai eficiente ustensile in acest sens.

Periuta este extrem de mica si compacta, ocupand foarte putin spatiu in bagaj, asa ca nu trebuie sa va mai faceti griji!





In zilele urmatoare ma gandesc sa va prezint, pe scurt o lista in imagini a ceea ce contine portfardul meu de vacanta!

Ahhh, am uitat sa va spun ca toate aceste minunatii le gasiti la Sephora!

Voi la ce accesorii nu renunatati atunci cand se da starul vacantei? Sunt tare curioasa sa aflu daca voua va sunt utile propunerile mele de astazi!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu