Bioderma Photoderm MAX Brume SPF50+
Dragile mele, eu visez la vacanta....Voi?

Cred ca este absolut imposibil sa nu visezi atata timp cat soarele a acaparat zilele noastre...Dar eu ma simt bine asa, sunt fericita cand deschis ochii si camera mea este inundata de lumina...Bine, mai putin atunci cand nu dorm suficient si mi-as pune o perna pe cap sa mai prelungesc momentul!

Dar pentru ca suntem in plin sezon estival si imi place sa fiu la curent cu tot ceea ce este nou si bineinteles sa va dau si voua toate informatiile, astazi va povestesc despre un produs nou destinat protectiei solare!

BIODERMA lansează o nouă generație de fotoprotecție: aplicare FĂRĂ ÎNTINDERE. Photoderm MAX Brume SPF 50+ oferă o fotoprotecție foarte înaltă, se aplică din orice poziție, nu necesită întindere, este ideal pentru activitățile sportive, are un efect revigorant și este 100% transparent.


Adevărul biologic 

Soarele este vital pentru sănătatea și starea noastră de bine. Dar, protecția noastră naturală nu este suficientă pentru a permite pielii noastre să lupte împotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomandă aplicarea de fotoprotecție la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renunțăm să mai folosim fotoprotecție atunci când ne gândim că mâinile vor rămâne lipicioase sau că nisipul se va lipi de piele.

Răspunsul biologic 

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARĂ® și a filtrelor UVA / UVB stimulează apărarea naturală a pielii împotriva soarelui. Grație dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită întindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedă, este foarte rezistent la apă și ideal pentru activitățile sportive. Are un efect revigorant și este 100% transparent. Pielea este protejată atât în interior, cât și în exterior. Într-un mod durabil.

Preț recomandat în farmacii:

Photoderm MAX Brume SPF 50+ - 86 RON

Asadar, sunt sigura ca si pentru voi este o veste buna aceasta noutate! Pe mine cu siguranta ma va ajuta mai ales pentru Beatrice si sotul meu, care sunt total lipsiti de rabdare...

Voi ce parere aveti? Astept si opiniile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu