Raywell Bio Hidra, samponul care m-a scapat de matreata!





Dragii mei, astazi contui povestea unor produse care mi-au placut in mod deosebit! Si bineinteles ca vreau sa impartasesc cu voi povestea lor!

Este vorba despre un sampon si o masca pentru par. In primul rand trebuie sa va spun ca eu le am de pe Plantum.ro, dar din pacate, cautand acum pe site am vazut ca nu le mai au. Poate le vor aduce din nou, nu stiu exact povestea. Dar oricum pe site gasiti o abundenta de produse, asa incat veti descoperi cu siguranta ceva care sa va foloseasca!




Incep cu samponul, pentru ca el este aproape gata si trebuie sa va spun ca este un sampon pentru scalp uscat si par rebel, cu ingrediente organice, ulei de ylang-ylang si ulei de camelie in compozitie. Daaa, si desi eu am parul gras, am riscat sa il incerc si pot spune cu mana pe inima ca m-a scapat de matreata. Pentru ca nu stiu care este motivul, dar scalpul meu a devenit de vreo 3 ani extrem de sensibil si greu gasesc un produs care sa imi priasca in totalitate. Dar mai am pentru vreo doua spalari, din pacate...In plus chiar nu mi-a incarcat parul deloc, nu l-a ingrasat mai mult, ba chiar mi s-a parut ca distanta dintre spalari a mai crescut...Bine, eu nu tin o socoteala stricta, in sensul ca nu ma gandesc ca m-am spalat acum doua zile, deci trebuie sa mai treaca inca doua...NUUU, ma spal cand consider ca e necesar, vin in contact cu multi oameni atat la cabinet cat si la multe evenimente si nu mi-as permite sa arat slinos.

Este un sampon care pentru mine a facut minuni si il recomand cu tot dragul!




Cel de-al doilea produs este o masca din aceeasi gama. Sincera sa fiu este pentru prima data cand aflu despre produsele Raywell si ma bucur ca am avut ocazia sa le incerc.

Masca este un produs cu PH acid, destinata parului cret, uscat si deshidratat. Asa cum va spuneam mai sus si cum ma stiti si voi, am un par drept si cu tendinta de ingrasare. Dar nu stiu din ce motiv, poate cu varsta sau tot soiul de sampoane de curatare folosite, totusi varfurile se usuca excesiv si am considerat ca pot folosi si eu aceasta masca. Bineinteles, frecventa folosirii ei a fost de cam o data pe saptamana, pentru ca de multe ori ma spal dimineata pe par si nu am timpul necesar sa stau prea mult cu diverse produse in par. Asa ca utilizarea ei a fost mai restransa fata de sampon.




Totusi imi place mult luciul pe care il capata parul dupa spalare si faptul ca se piaptana extrem de usor, varfurile sunt descurcate, astfel incat nu risc sa le rup atunci cand perii parul!

Contine ulei de Tsubaki sau ulei de camelia japonica, o planta care nu produce frunze, ci doar flori rosii.

Produsele fac parte dintr-o gama profesionala pentru par si sunt fabricate in Italia!

Eu sunt tare curioasa daca le-a mai folosit cineva si care a fost experienta voastra cu ele! Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. daca as sti ca m-ar scapa de matreata,, acum l-as cumpara!! din pacate am folosit de toate de la dermocosmetice, bio, profesionale,,si tot imi revine matreata!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu patesc la fel ca tine. Dar uite ca mai exista si solutii din fericire! Pentru mine au mai functionat pe langa acesta si Kerastase si ACM. Tu le-ai incercat?

      Ștergere