Cum ma pregatesc eu pentru o nunta!




Vreti sa va spun un secret? Sunt dependenta de...inghetata! Bine, si de shopping, dar asta stiati deja!

In timp ce stau si va scriu savurez un cornet de inghetata Lion, iar ceva mai devreme am mai devorat o inghetata Toblerone pe bat...Lion e mai buna dupa gustul meu, e cu gust de caramel, Toblerone e de ciocolata si e cam prea dulce! Le gasiti la MegaImage si vi le-am aratat si pe FB sau Instagram cand le-am cumparat. Asta in caz ca vi se face pofta si nu stiti unde le puteti gasi!

E vara doar, daca nici vara nu mancam inghetata atunci cand?! Si apoi trec la fructe...ma asteapta o farfurie plina cu prune, caise si nectarine...toate un pic mai crude si crocante, doar asa imi plac. Am noroc, sotul meu le prefera pe cele coapte bine, asa ca nu ma bat cu el pe fructe. Singura in fata careia cedez este Beatrice, care si ea le iubeste tot crocante, mai seamana si cu mine, haha, la figuri, dupa cum rade sotul meu!

Subiectul de astazi este insa o tinuta pe care am purtat-o la minunata nunta la care va povesteam ca am participat saptamana trecuta!








Candy Bar-ul ma atrage ca un magnet, asa ca nu l-am ratat, ba chiar am dat atacul inca din primele momente! Si pentru ca toate erau delicioase, am tot revenit si revenit, l-am mai trimis si pe sotul meu...Va vine sa credeti ca pana in anul trei de facultate eu nu mancam nici o prajitura cu ciocolata si nici ciocolata simpla nu prea ma omoram cu ea? Poate doar daca era ciocolata alba! Dar lasati, compensez acum...Trebuie sa invat sa ma abtin!








Cum ma pregatesc eu pentru un eveniment de genul? In primul rand fara mult stress...Ma duc cu gandul sa ma simt bine, sa ma distrez, sa dansez, e marea mea pasiune dansul! V-am povestit vreodata ca eu si sotul meu ne-am cunoscut la un curs de dans? Nu mai stiu, dar oricum aceasta este realitatea!

Nici tinuta nu este o problema, pentru ca am atat de multe haine si tot timpul cumpar incat sigur gasesc eu ceva...Evit in garderoba rochiile lungi, de seara, le prefer pe cele tip cocktail pentru ca cele lungi le porti o data si gata, sunt bune de piesa de muzeu, asa ca nu am nici o astfel de rochie.

Sigur, fiind un eveniment festiv, imi place sa port ceva mai special, asa ca in cazul de fata am deschis dulapul , am facut cateva ture si in dressing unde mai am alte serii de umerase si am decis combinatia castigatoare pentru seara aceea!

Recunosc ca totul am hotarat in cateva minute, pentru ca in ziua respectiva am crezut ca nu ma mai schimb, dar pentru ca am avut vreo 3 ore intre biserica si restaurant si ne-am intors acasa, am decis totusi sa ma schimb in altceva.

Am ales fusta din culori diferite de tull si am inceput sa caut un top care sa i se potriveasca. Trebuie sa va spun ca este o fusta vecheeeee, cred ca are mai mult de 10 ani si care la vremea ei, a avut si un corset dar la care am renuntat acum trei ani cand m-am mutat in Bucuresti, mi se parea anacronic. Fusta in schimb am considerat-o o piesa care merita sa ramana si uite ca si-a mai gasit o data fericirea de a mai iesi din casa.

Plicul este in aceeasi nuanta cu rozul de pe fusta, doar ca fiind texturi diferite, lacul reflecta lumina si pare usor diferita nuanta!

Bluza cu funda supradimensionata a echilibrat bine volunul pe care il confera fusta, dar nici ea nu este noua si ati mai vazut-o aici, pe blog!

Asadar, eu mizez pe piese atemporale, incerc sa investesc in haine pe care sa le pot purta in diverse situatii!


























Eu m-am simtit minunat, pentru ca de fapt ceea ce conteaza este atmosfera! Gazdele au fost asa cum ar trebui sa fie doi tineri care se casatoresc. Frumosi, intotdeauna zambitori, atenti cu toti cei din jur. Si bineinteles toata lumea ar trebui sa mearga cu sufletul deschis la un astfel de eveniment, unic vreau sa cred in viata unui om, si sa aduca toata energia pozitiva cu el. Noi toti avem nevoie de asta!

Ahhh, am uitat sa va spun ca mi-am schimbat cand am ajuns acasa si culoare lacului de pe unghii care s-a uscat extrem de rapid gratie top-coat-ului de la CND, acela in sticluta neagra cu efect de gel. E fabulos, nu trebuie sa va lipseasca din casa.

Asadar am purtat:

-top: - Imperial
-fusta: - nu mai stiu, am taiat eticheta de mult!
-clutch: - Ted Baker via Asos
-sandale: River Island via Asos

Dragile mele, daca aveti ponturi despre cum va pregatiti voi pentru un eveniment important, le astept ca intotdeauna cu mare drag!

KISSES!


CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Ce coincidenta! Chiar aseara am fost la o nunta, mai mult de zi, iar eu la astfel de evenimente port rochite si am purtat o rochita paun. si mai peste tot vad ca este un trend candy bar, este al doilea eveniment cu candy bar si bineinteles nu ii rezist, ca doar am 50kg. Cum ma pregatesc? In timp imi caut rochite si cand vad una care imi place o cumpar, nu mai stau pe ganduri. deja mi-am cumparat rochita pt sezonul toamna-iarna al evenimentelor de gen.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa tinuta! Si cea de aici si cea de la biserica din postarea anterioara.

    RăspundețiȘtergere