La Multi Ani SevenSins!




Ma gandeam zilele astea daca exista vreo femeie care sa nu iubeasca lenjeria...eu cu siguranta nu cunosc...si sunt sigura ca nici partenirilor de viata nu le este indiferent subiectul...



Asa ca am fost tare curioasa sa particip la aniversarea de 7 ani a celebrului magazin SevenSins si sa iau la puricat rafturile cu minunatii! Si va asigur ca avem cu ce sa ne delectam...






SevenSins.ro, cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania, implineste luna aceasta 7 ani de cand a devenit destinatia nr. 1 a romancelor pentru achizitia de lenjerie intima provocatoare si costume de baie.







Inca de la lansare, magazinul online SevenSins.ro a propus femeilor colectii de lenjerie intima seducatoare, astfel incat, indiferent de context, doamnele si domnisoarele sa se simta irezistibile si increzatoare.

Fie ca vorbim despre seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznete, camasi de noapte sau halate delicate și misterioase, cele peste 1500 de piese de lenjerie intima disponibile mereu in stoc pe SevenSins.ro sunt ideale pentru orice forma a corpului, cu o variata gama de masuri, de la XS la 4XL.




Din materiale delicate si placute la atingere, toate piesele de lenjerie intima provocatoare propuse de SevenSins.ro sunt alese cu grija, astfel incat sa puna in valoare feminitatea si sa influenteze pozitiv starea de spirit.




Printre inovatiile care au facut SevenSins.ro destinatia nr. 1 a romancelor pentru piese de lenjerie intima se numara TermoMetrul, care masoara gradul de “indrazneala” al lenjeriei intime sexy, precum si faptul ca pe site femeile pot gasi poze ale altor cliente care au comandat produsele respective, astfel incat sa isi faca o imagine mai clara privind modul in care arata fiecare piesa pe corp.




Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și lenjerie intimă sexy. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 73.000 clienți din toată țara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Voi ce spuneti? Va tenteaza sa patrundeti in lumea SevenSins? Si nu uitati ca au si costume de baie minunte!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Eu mă număr printre fanii SevenSins, dar am cumpărat doar lenjerie intimă de la ei, nu și costume de baie. Au multe lucruri faine, body-urile din dantelă sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere