Rochii pentru mici printese - Mashenka Kids Summer 2016





Dragile mele, exista ceva pe lumea aceasta mai pretios decat un copil? In acceptiunea mea NUUUUU, un mare NUUUUUUU. Desigur, iubeam copiii si inainte sa o am pe Beatrice, dar de cand o am, viata mea a capatat o alta alura, pare presarata cu praful magic din povestile pe care i le citesc!

De aceea, atunci cand vad o rochie pentru ea, evident una care sa corespunda idealului meu de frumusete, ratiunea mea o ia razna...putin spus! Ei bine, da, desi are un dulap care geme de haine, eu tot mai gasesc tentatii cu volane, imbulinate, inflorate, flu-flu...tot ce vrei si iti imaginezi se regaseste in garderoba ei!




Asa ca imaginati-va cand am descoperit colectia minunata Diana Barbur: Mashenka Kids! Sunt intr-un freamat continuu, nu stiu la ce sa ma hotarasc! Si din cate am vazut realizeaza si rochii mama-fiica?! Cat de cool e asta! Va spun din start ca si eu imi doresc asa ceva!!! Visam la asta, dar nu am gasit pana acum nimic care sa merite! Ei bine, pana acum...




Limita dintre real si imaginar, dintre vis si fantezie dispare in lumea diafana tesuta cu fir de borangic a micilor printese. Stralucirea primelor raze de soare, suava adiere a unei dimineti cu arome nebanuite si nepretuitele zambete asternute pe chipurile plapande sunt surprinse cu o infinita gratie in noua colectie pentru copii ce poarta amprenta designerului Diana Barbur: Mashenka Kids Summer 2016.

Realizate exclusiv din materiale naturale (matase, bumbac, vascoza), care permit pielii sa respire si asigura un confort absolut in timpul purtarii, piesele ce alcatuiesc noua colectie Mashenka Kids Summer 2016 prilejuiesc o incursiune fascinanta pe taramuri de poveste, neintinate de capriciile lumii. Printre voalurile delicate si volanele suprapuse, visele copilariei se dezvaluie naiv, iar timpul se opreste in loc pentru a se juca. Delicate si rafinate asemenea unor nestemate, rochiile Mashenka Kids Summer 2016 cuceresc inima oricarei mici domnisoare prin prisma detaliilor cu totul speciale integrate in design-ul unic al pieselor imaginate de catre Diana Barbur: aplicatii florale din matase si tulle, broderii realizate manual cu fir auriu fermecat, dantele fine si perle discrete care fac introducerea in universul cochetariei si al bunului gust.




“Caramel Luxury”, “Dusty Pink Stars” sau “Vanilla Frills” sunt doar cateva dintre capitolele fashion care contureaza garderoba de basm a copiilor si care invita deopotriva la exersarea imaginatiei si la antrenarea simtului estetic. Fiecare piesa din colectia Mashenka Kids Summer 2016 este realizata in intregime manual in atelierul de creatie al Dianei Barbur, iar inainte de a ajunge pe umeras este supusa unor teste riguroase de calitate, ce au in vedere atat finisarea impecabila cat si modul in care se comporta materialul textil dupa procesul de spalare.




Paleta cromatica propusa pentru aceasta vara incanta prin nuantele pastelate, ce trimit cu gandul la aromele gurmande ale copilariei, starnind apetitul descoperirii: roz pal si aerat precum o spuma de capsuni, ivoire in tandem cu un alb sidefat ca un merengue crocant, bleu ciel cu accente lila si beige auriu usor “caramelizat” pentru un plus de savoare.

Rochiile din colectia Mashenka Kids Summer 2016 sunt disponibile pentru comanda pe adresa de e-mail mashenkabydianabarbur@gmail.com, in atelierul Mashenka din Oradea si in magazinele Boudoir Designers Boutique (Cluj) si Fabulous Romanian Designers (Ramnicu-Valcea).

Spuneti-mi si voi ce ati alege, mi-ar placea sa va aflu parerile! Care este rochia in care o vedeti imbracata pe printesa voastra?

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu