Cicaderm, pentru o piele fara cicatrici!





Dragile mele, astazi ma gandeam cat de bine ar fi daca fiecare dintre noi am cauta partea frumoasa a lucrurilor! Daca am reusi sa ne concentram pe a face un lucru bun, frumos pentru noi sau cei din jur!

Asadar, cu aceste ganduri in minte, mi-am propus sa impartasesc cu voi cateva detalii despre o crema-tratament care se afla de ceva timp in trusa mea de urgenta!

De ce de urgenta? Este simplu, asa cum ii spune si numele, este o crema care vindeca, cicatrizeza fara cicatrici.

Nu stiu ce va spuneau mamele voastre cand erati voi copii, dar mie, atunci cand era in discutie vreun semn de pe corp, maini, picioare in general, dar am unul chiar in barba, mama le numea " semne de buna purtare "! Si pe buna dreptate, nu-mi stateau picioarele, alergam cat era ziua de lunga, ma dadeam peste cap, ma urcam pe diverse bari in incercarea de a deveni o a doua Nadia Comaneci si semnele nu incetau sa apara! Ce bine ar fi fost sa existe atunci Cicaderm!

Evident, este minunat si acum pentru ca nici fetitei mele nu ii prinde rau si nici unui copil sau adult, in general....




Ce spune producatorul:

Este o crema reparatoare pe baza de Mimosa tenuiflora. Are rol cicatrizant si  ajuta la reconstructia integritatii pielii. Creaza conditiile favorabile cicatrizarii plagilor mici, arsurilor, cicatricilor postlaser si microchirurgie, dupa epilare.

Extractul de Mimosa tenuiflora , denumit si "arbore al pielii" este un produs cicatrizant si calmant. Are proprietati reparatoare asupra epidermului, cu efect stimulant semnificativ al potentialului mitotic. Datorita continutului în bioflavonoide, asigura ameliorarea microcirculatiei periferice si efectul antiradicali liberi. Are o puternica actiune bacteriostatica.


Iata care este istoria acestui ingredient..

Mimosa Tenuiflora este un ingredient a carui poveste incepe in Mexic. Maiasii utilizau Mimosa tenuiflora pe care o considerau "cu efecte magice" pentru cicatizarea ranilor. Doua episoade dramatice din Mexic (un cutremur si un incediu) au readus in atentie acest arbore. Crucea Rosie a hotarat utilizarea sa pentru salvarea victimelor, iar rezultatele au fost uluitoare: efecte analgezice, cicatrizante si de repigmentare. De atunci Mimosa Tenuiflora a fost studiat, cercetat si inclus in preparate dermatologice si cosmetice pentru proprietatile lui de regenerare extraordinare.


Apa Termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Datorita proprietatilor antiinflamatoare este indicata persoanelor cu piele sensibila, reactiva.

De asemenea mai contine si vitamina E.


Cum actioneaza aceasta crema:

1. PRODUCE HEMOSTAZA. Taninurile si flavonoidele opresc sangerarea si amelioreaza  microcirculatia  periferica. Alcaloizii calmeaza durerea.

2. REDUCE INFLAMATIA .Apa termala Herculane are efect calmant. Mimosa tenuiflora are  actiune  antibacteriana si antiinflamatoare

3. STIMULEAZA PROLIFERAREA CELULARA. Polizaharidele si lipidele  favorizeaza  sinteza       colagenului si refacerea  tesutului.

4. ACCELEREAZA RECONSTRUCTIA  PIELII. Flavonoizii si arabinogalactanii stimuleaza  sinteza de colagen, elastina si acid hialuronic.




Ambalajul se prezinta sub forma unui tub de 40 ml care are un varf special pentru a aplica precis o cantitate suficienta de produs.

Este o crema de culoare alba, care se poate aplica de doua ori pe zi.

Bineinteles ca imediat ce a ajuns in trusa mea, am si avut nevoie...oare cum se intampla asta? Este clar ca tot timpul ne este necesara, doar ca nu constientizam.

O zgarietura pe care Beatrice si-a produs-o nu se stie cum a fost punctul de pornire in a o intrebuinta si bineinteles modul de a o linisti. Ea este foarte panicoasa de felul ei si atunci cand se raneste, oricat de mica ar fi rana se miorlaie iar acum avem si solutia salvatoare! Si in doua zile deja abia mai puteam intui unde fusese zgarietura. Iar copilul s-a linistit imediat dupa aplicare, ii place si ei sa stie ca exista o rezolvare a problemei.

Apoi a urmat o arsura cu ulei pe care si-a facut-o mama. Stiti si voi cat sunt de dureroase si trec destul de greu. Din fericire am aplicat imediat crema nu s-a mai format nesuferita de flictena, iar vindecarea s-a produs frumos, in aproximativ o saptamana nu se mai cunostea!.

Asa ca eu zic ca este crema care nu trebuie sa lipseasca din casa sau din bagajul de vacanta, mai ales ca deja suntem in plin sezon!





Textura este foarte usoara, de gel, care patrunde foarte usor in piele si nu are miros. Lasa pielea moale si supla si ce este mai important, fara cicatrici. Vorbim aici despre leziuni usore, dar trebuie sa stiti ca studiile au aratat ca ajuta chiar si in cazul plagilor chirurgicale sau al varicelei. Si cat am fost eu de disperata cand a facut Beatrice varicela si avea 52 de flictene doar pe fata, horrror. Are si doua cicatrici micute care nu se mai vad. As fi vrut sa stiu atunci de crema asta...

Voi o cunoasteti? Mi-ar placea sa stiu si parerea voastra despre crema . O gasiti de cumparat in farmacii sau pe site AICI la pretul de 43,8 lei.

Si nu uitati de concursul de pe blog, in care puteti castiga doua seturi de crema cicaderm + apa termala Ivatherm. Inca va mai puteti inscrie aici!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: