Mihai Albu in Calendarul Pantofilor!





Pasiunea pentru pantofi nu se stinge...devine o usoara sau mai grava? dependenta...cel putin in cazul meu! Asadar, vestea ca exista un calendar al pantofilor a fost minunata pentru mine! Oare ar trebui sa imi fac si eu un calendar personal?

Dar vreau sa va impartasesc si voua toate detaliile!

Pe 7 iulie 2016, “Shoes Picture a day - 365 days of shoes”, calendarul internaÅ£ional al celor mai wow pantofi, a celebrat designul românesc! Mai exact, o spectaculoasă creaÅ£ie Mihai Albu: Structures Platforma d'Orsay.

"Page a Day Gallery calendar 2016" sau “Shoes Picture a day - 365 days of shoes”, calendarul celor mai spectaculoÅŸi pantofi din lume, realizat de Workman Publishing New York, a acordat anul acesta creaÅ£iilor Mihai Albu 10 file – 10 motive de celebrare în 2016 a unor pantofi de excepÅ£ie sub semnătura designerului român.

24 iunie a celebrat sandalele din piele Mega Structures cu platformă dublă (două platform suprapuse) și închidere cu fermoar pe călcâi, creaţie Mihai Albu 2010.




Pe 7 iulie sărbătorim pantofii din piele și denim Structures Platforma d'Orsay, cu accesorii sub formă de ţepe metalice.




Iar 30 iulie va marca ziua Aequilibrium, pantofi cu platforma denivelată și călcâi de inspirație arhitecturală.

Alte inovaţii şi prototipuri create, precum pantoful cu dublu toc, pantoful cu trenă şi cel care reuneşte caracteristicile unei sanda-pantof-sabot-gheată-cizmă au marcat, de-a lungul timpului, evoluţia şi recunoaşterea internaţională a creaţiilor spectaculoase semnate Mihai Albu.


MIHAI ALBU, UN BRAND DE EXCEPÅ¢IE

Mihai Albu se numără, de altfel, de 26 de ani, printre cele mai cunoscute branduri româneşti - nu numai pe piaţa din România, ci şi peste hotare, numele şi renumele designerului fiind sinonim în toată lumea cu excelenţa în creaţia de pantofi şi genţi.

Arhitect prin pregătirea universitară ÅŸi cu o viziune originală asupra accesoriilor, Mihai Albu este un arhitect al pantofilor ÅŸi poÅŸetelor speciale, cu care a înscris  două recorduri mondiale, pentru cei mai înalÅ£i pantofi purtabili (cu ameÅ£itoarea înălÅ£ime de 31 ÅŸi, ulterior, 37 cm). Åži care i-au câştigat un binemeritat ÅŸi extraordinar loc în “Shoegasm”, catalogul enciclopedic de istorie a pantofului, alături de alte nume de referinţă, precum Leboutin sau Manolo Blahnik.


MIHAIALBU.RO – UN LUX ACCESIBIL

Produse de lux realizate manual sub semnătura designerului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile în magazinul online www.mihaialbu.ro şi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.




Optează şi tu pentru calitatea impecabilă a unor pantofi de creator pe care îi poţi avea la preţuri accesibile, începând de la 400 lei, aşa cum sunt sandalele Flats, cu o singură baretă pentru călcâi şi ştras pentru degete. Sau balerinii cu fundiţă-fluturaş Butterfly din piele, 450 lei, diponibili pe roz, negri sau argintiu. Ori Lucky Hit, oferta lunii cu doar 559 lei: sandale cu toc BU3FLY, din piele metalizată, accesorizate vesel, cu futuraş. Preferatele mele: sandalele delicate Oblique, negre sau argintii, cu bretele încrucişate, 549 lei.










“Pantofii creaÅ£i de mine sunt funcÅ£ionali tocmai pentru că pornesc de la regulile de proiectare din arhitectură ÅŸi respectă proporÅ£iile ÅŸi liniile naturale. I-am gândit dintotdeauna ultra-feminini, delicaÅ£i, sofisticaÅ£i, creaÅ£i special pentru a flata feminitatea ÅŸi frumuseÅ£ea celor care îi au… la picioare. ÃŽmi  doresc ca fiecare creaÅ£ie purtată de clientele mele să spună, într-un mod ingenios, o poveste unică”, mărturiseÅŸte designer-ul Mihai Albu.

Pentru tine cum arata modelul ideal?Cum ar trebui sa arate un pantof sau o sanda pentru a isi face loc pe rafturile tale?

Va astept ca intotdeauna cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu