Lansare Bocassy Paris in Romania!

Fetelor, astazi va aduc in discutieun brand care se gaseste de putin timp pe piata din  Romania! Curioase?

Bocassy Paris este o companie fondată cu un singur obiectiv, să ofere calitate şi îngrijire nu numai clienţilor săi, nu numai de a satisface simţurile, dar şi conştiinţa.

Ideile noastre vor depăşi întotdeauna cererea. Obiectivul nostru este mult mai mare; include ecologia şi caritatea, include conştientizarea cu privire la ingrediente şi ceea ce este mai bine pentru corpul nostru şi pentru planeta noastră. Este o necesitate să oferim produse de lux la preţuri accesibile tuturor.

Gama şi varietatea de produse dezvoltate şi produse de noi depind şi vor depinde numai de acest mod de viaţă: vor fi determinate de calitate, ecologie şi moralitate.




Pentru lansarea liniei de îngrijire BOCASSY am format un grup de experÅ£i în fiecare domeniu al produselor cosmetice – de la chimiÅŸti, dermatologi ÅŸi tehnicieni la designeri ÅŸi experÅ£i în marketing care s-au adunat sub numele de Bocassy pentru a avea grijă de clienÅ£ii ÅŸi produsele noastre. Da, suntem o familie ÅŸi această familie creÅŸte cu fiecare zi, prin fiecare produs, prin fiecare persoană care a atins produsele ÅŸi care le-a folosit. Suntem conectaÅ£i cu toÅ£ii deÅŸi nu ne-am întâlnit niciodată. Compania noastră nu este doar o companie. Este cu adevărat o familie. Ideea nu este doar a noastră, ea poate fi împărtășită cu toÅ£i.

Sediile Bocassy sunt situate pe două continente. Compania este situată în Paris – FranÅ£a, prin urmare toate laboratoarele ÅŸi institutele sunt situate de asemenea în Europa. Alt sediu Bocassy este situat în Emiratele Arabe Unite pentru a controla ÅŸi a se ocupa de pieÅ£ele din Asia ÅŸi Orientul Mijlociu.


INGREDIENTELE BOCASSY

Produsele de ingrijire a pileii BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturală ce au fost aduse la echilibru ideal prin ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca. Combinatiile corecte și eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate și eficiente pentru toate grupele de vârstă și diferitele necesitati. Produsele sunt testate și certificate pentru eficiență și prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii..



Produsele BÔCASSY nu conțin parabeni, uleiuri de silicon, coloranți, uleiuri minerale, în orice formă. Eficiență dovedită. Produse testate dermatologic.

Ati auzit pana acum de Bocassy? Poate ati folosit vreunul dintre produse si imi puteti impartasi parerea voastra!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu